Reikalai reikaliukai.. Pirkiniai pirkinukai..

Reikalai reikaliukai.. Pirkiniai pirkinukai..

31. Aug 2019, 12:01 Vyturiuks Vyturiuks

    Prabėgo paskutinioji vasaros savaitė. Ryt ilgai lauktoji šventė. Rugsėjo 1-oji. Mūsų miestelyje šiemet šventė vyks 1d. Bus atidaryta nauja pradinė mokykla ir po šventės mokykloje vyks šventė Raudondvario dvare visiems Kauno rajono vaikams.

      O dabar apie šią savaitę. Antradienį turėjome susirinkimą , kurio metu burtų keliu buvo ištrauktos mokytojos. Jogaila eis į 1A klasę. Mokytoja su didele patirtimi. Pirmas įspūdis, kad mokytoja mėgstanti bendrauti, šilta ir atsidavus darbui. Iškart gavome anketas užpildyti apie vaikus. Taip pat paminėjo, kad reikalingas pratybas mokytoja jau užsakius. Plačiau apie viską papasakos po šventės. Tad po kol kas tiek.

O dabar smagiausia dalis: Pirkiniai. Aš nusprendžiau, kad pirksime pradžiai tik to ko neturime. Šiais laikais bet kuriuo metu gali įsigyti ko reikia, tai kam apsikrauti. Pamenu kai pati buvau mokyklinukė ir būdavo įprasta prieš mokyklą apipirkti nuo drabužių iki priemonių visiems metams. O mes geriau kas mėnesį kažką atsinaujinsime. Tad guašas, flomasteriai, pieštukai, kreidelės, trintukas, klijai, žirklės jau yra turima. Piešimo priemonių pilnas stalčius, nes vis perkam kai pamatom įdomesnių. Tad iš priemonių pirkom pagal sąrašą tik tai ko trūkta. Priemonėms išleidome ~20 eurų. Penalo neplanavom pirkti pradžiai, bet gavome dovanų tad bus naujas. Rinkomės dovaną patys, ieškojom talpaus ir be priedų. Išsirinkome smiggle firmos. Ir pagrindinis atributas: Kuprinė. Ją išsirinkome Samsonite firmos. Nėra ji ta dėže, spalvotais paveiksliukais, išfigūruota nugarėle. Mūsų kuprinė nėra didelė, bet labai talpi, nugarėlė pakietinta, viduje du skyriai, šonuose kišenėlės gertuvei, petnešos paminkštintos ir susisega. Kuprinė lengva sveria 500g. Ją išsirinko pats Jogaila ir ji atitiko mamos reikalavimus. Kuprinė kainavo 47€. O drabužiai, batai, sportinė apranga, persiauti avalynė mokykloje viskas perkama kai išaugama ar susidėvi tad neskaičiuojama. Reziumė pradinis pasiruošimas mokyklai kainavo 100eur( priemonės, kuprinė, uniforma).

     O dabar bėgsime gėlyčių ir kepti tortą...

Vyturiuks Vyturiuks 02. Sep 2019, 08:29

Labai aciu. Smagu kad yra pritarianciu.

jaldija jaldija 01. Sep 2019, 19:28

Labai graži kuprinė.
Kaip man patinka jūsų požiūris į apsipirkinėjima.
Jau tas skaičiavimas apiperkant mokyklai tampa kažkoks nesveikas.
Nes atrodo jei neitų vaikai į mokyklą jie būtų nuogi ir basi.
Sėkmės pirmokėliui.