Štai ir praėjo rugsėjo 1 - oji!

Štai ir praėjo rugsėjo 1 - oji!

03. Sep 2021, 11:09 Rcr Rcr

Išaušus ilgai lauktai dienai, Rusnė atsikėlė pati pirma, apsirengė paruoštais rūbais ir laukė kada gi ateis toji 10h. 

Pas mus mokykloje, pirmokams dar neprivaloma uniforma( nes tik rugsėjo pabaigoje ją matuosis), todėl Rusnė ėjo su suknele. Ir nešė gėlę - kardelį.

Šventė vyko mokyklos stadione, paruošiamukams ir pirmokams, šventės metu šnekėjo direktorė, dainavo mokyklos mokiniai, klasės gavo dovanelių. Paskui visi vaikai su mokytoja ėjo į savo klasę, žaidė žaidimus, šnekėjo apie vasarą. Išėjus iš mokyklos Rusnės nuotaika buvo pakili, daug šnekėjo: su kuo sėdi, apie mokytoją ir klasės draugus.

Po dviejų dienų mokymosi, Rusnė noriai eina į mokyklą, šneka apie ją supančią aplinką. Patiko, kad gavo naujas knygas, pratybas, jas kartu aplenkėme. Vis domisi kokios gi pamokos bus rytoj, kartu susidėjome viską į kuprinę. Vakar ir pirmą namų darbą darė, spalvino pratybose nespėtą atlikti užduotį.

Dabar laukia nauji iššūkiai, kaip pareiti vienai į namus. Nes vis klausia, o kada gi galėsiu? Tik man kaip mamai vis atrodo baisu, nors tikriausiai jau reiks po truputį pratinti?

 

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 06. Sep 2021, 12:07

Prašau, kelkite nuotraukas tik HORIZONTALIAS!!! Tekste galite kelti visokias, bet pagrindinė turi būti kaip minėjau - priešingu atveju, matysite apverstą