Telefonai vaikams – kaip išsirinkti pirmąjį?

Telefonai vaikams – kaip išsirinkti pirmąjį?

21. Jun 2023, 14:18 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Nuotrauka: Antoni Shkraba/pexels.com

Šiandieninis pasaulis žengia koja kojon su technologijomis, tampančiomis neišvengiama mūsų visų gyvenimo būdo dalimi. Kiekviename žingsnyje, net ir vaikams, reikalingi telefonai, kurie yra vieni dažniausiai naudojamų įrenginių.

Kaip pasirinkti vaiko poreikius atitinkantį pirmąjį telefoną ir kokie modeliai laikomi populiariausiais?

Į ką atkreipti dėmesį renkant telefoną vaikui?

Parinkti tinkamą telefono modelį savo vaikui yra svarbus sprendimas, reikalaujantis atsižvelgti į keletą pagrindinių kriterijų.

  • Amžius. Įvertinkite savo vaiko sugebėjimus naudotis telefonu. Ikimokyklinio amžiaus vaikams, neturintiems daug įgūdžių, rekomenduojami mobilūs telefonai su ribotomis funkcijomis, pavyzdžiui, Nokia 3310. Vyresniems vaikams dažniausiai yra reikalingi išmanieji telefonai, turintys daug platesnį funkcijų spektrą.
  • Ekrano dydis. Vaikams iki 6 metų puikiai tiks maži telefonai su 3–4 colių ekranu – tokį laikyti rankose yra kur kas paprasčiau nei didelį. Vyresniems vaikams gali būti reikalingas 5–6 colių ekranas, leidžiantis patogiai naudotis visomis telefono funkcijomis.
  • Telefono greitis. Jis priklauso nuo procesoriaus galingumo ir operatyviosios atminties dydžio. Mėgstantiems žaisti bei naudoti įvairias programas rekomenduojama rinktis tuos modelius, kurie turi pakankamai galingą procesorių ir bent 2 GB operatyviosios atminties.
  • Telefono atsparumas. Mažieji kartais netyčia numeta arba sušlapina savo telefoną. Tad geriausia rinktis smūgiams ir drėgmei atsparius modelius. Nepamirškite įsigyti ir apsauginį telefono dangtelį.
  • Baterijos veikimo laikas. Jeigu vaikas dažnai naudoja telefoną, vertėtų pasirinkti tokį, kuris turėtų didesnę baterijos talpyklą. Juk, telefonui išsikrovus, bus neįmanoma su mažuoju susisiekti, o būtent šią funkciją visų pirma ir atlieka mobilieji telefonai.

Populiariausi telefonai vaikams

  • Samsung telefonai

Nuotrauka: Senukai.lt

Visame pasaulyje žinomi Samsung telefonai – kokybiški, patikimi bei pasižymintys plačiu asortimentu, tinkamu įvairioms amžiaus grupėms, taip pat ir vaikams.

Samsung Galaxy J serija gali puikiai tikti ikimokyklinio amžiaus bei vyresniems vaikams. Šiuos telefonus yra paprasta naudoti, jie turi vidutinio dydžio ekraną, ilgą laiką veikiančią bateriją. Jie pasižymi patrauklia kaina bei atsparumu smūgiams. Brangesnės Samsung Galaxy A serijos modeliai turi didesnį ekraną, galingą procesorių bei kamerą, tad labiau tiks vyresniems vaikams.

  • Xiaomi telefonai

Nuotrauka: Senukai.lt

Puikiu kainos ir kokybės santykiu garsėjantys Xiaomi telefonai yra tikras išsigelbėjimas tėvams, ieškantiems nebrangaus, bet funkcionalaus įrenginio.

Vaikams nuo 10 metų amžiaus galite parinkti telefoną iš Xiaomi Redmi serijos. Jie turi didelius ekranus, galingus procesorius ir ilgai veikiančią bateriją. Keletas vaikams bei paaugliams tinkamų Xiaomi Redmi modelių – Redmi Note 10, 11 arba 12.

  • Huawei telefonai

Nuotrauka: Senukai.lt

Huawei telefonai yra vertinami kaip kokybiški bei funkcionalūs. Jie pasižymi ilgu baterijos veikimo laiku bei galingais procesoriais.

Huawei Nova Y serija idealiai tinka pradedantiems naudotis telefonu, o jų kainos yra prieinamos daugeliui tėvų. Jaunesnio amžiaus vaikams tinkantys Huawei Nova modeliai – Y61, Y70 ir Y90. Šie telefonai turi vidutinio dydžio ekranus bei geros kokybės kameras.

  • Apple telefonai

Nuotrauka: Senukai.lt

Aukštos kokybės vaizdo ir garso funkcijomis, galingu procesoriumi bei ilgu baterijos veikimo laiku garsėjantys Apple telefonai bus puikus pasirinkimas šiek tiek vyresnio amžiaus vaikams.

Vienas iš tinkamų modelių yra iPhone SE – tai patogūs laikyti rankoje, nedideli telefonai. Juose įdiegtos galingos technologijos nenusileidžia naujesniems modeliams, tačiau iPhone SE – ne tokie brangūs. Prieinamesne kaina pasižymi ir iPhone Mini telefonų serija – galima rinktis Mini 13 modelį.

  • Sony telefonai

Nuotrauka: Senukai.lt

Brangesnės klasės Sony telefonai pasižymi pažangiomis funkcijomis. Kai kurie modeliai gali būti tinkami ir puikiai telefonuose nusimanantiems vaikams.

Sony telefonuose yra daugybė įvairių funkcijų bei programų, kurios padidina jų kainą, tačiau nėra būtinos telefonu naudotis pradedančiam vaikui. Prieš įsigydami telefoną, įvertinkite konkretaus modelio specifikacijas. Itin gerai apgalvotas ir vaikams tinkamas yra Sony Xperia L4 modelis. Jis pasižymi dideliu, 6,2 colių ekranu ir baterija, kurios pakaks visai dienai.

Atminkite, kad šiandien telefonai yra skirti ne tik ryšio palaikymui su tėvais, bet ir vaikų saviraiškai bei mokymuisi. Atsižvelgę į amžių, sugebėjimus, telefono parametrus, norimą skirti biudžetą bei prekinių ženklų patikimumą galėsite nuspręsti, koks modelis būtų tinkamiausias pirmasis telefonas jūsų vaikui. Kviečiame apsilankyti el. parduotuvėje Senukai.lt ir atrasti vieną plačiausių išmaniųjų telefonų asortimentų!

Susan112 Susan112 27. Jun 2023, 05:16

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums reikia paskolos?
Aš esu Susan Benson. Esu skolintojas ir finansų konsultantas.

Jei jums reikia patikimos įmonės, kad gautumėte paskolą savo projektui, verslui finansuoti, paskolą namui ar automobiliui įsigyti ir pan., ieškokite Sunshine Financial Group Inc. Mes siūlome visas paskolų paslaugas. , tiek su užtikrinta, tiek be užstato paskola, ilgalaikė ir trumpalaikė paskola ir daugelis kitų už 3% per metus subsidijuojamą palūkanų normą. Norėdami gauti daugiau informacijos, rašykite mums el. paštu: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) arba parašykite man žinutę tiesiogiai per WhatsApp per: +447360502110 ir gaukite atsakymą akimirksniu

Esame visapusiškų finansinių paslaugų įmonė ir esame įsipareigoję padėti jums įgyvendinti visus jūsų lūkesčius. Mes specializuojamės efektyviausių ir greičiausių struktūrinių finansinių sprendimų teikime asmenims ir įmonėms.

Pripažįstu faktą, kad teisėtos paskolos gavimas visada buvo didžiulė problema Asmenims, turintiems finansinių problemų ir kuriems reikia jas išspręsti, daugeliui žmonių taip sunku gauti nuosavybės paskolą iš vietinių bankų ar kitų finansinių institucijų dėl didelė palūkanų norma, nepakankamas užstatas, skolos ir pajamų santykis, žemas kredito balas ar kitos priežastys

Nebereikia laukimo laiko ar įtemptų apsilankymų banke. Mūsų paslauga teikiama 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę – galite gauti paskolą ir užbaigti sandorius bet kada ir bet kur, kur jums to reikia

Teikiame 24 valandų pasaulinės klasės paskolų paslaugas. Turite klausimų / klausimų? - Siųsti el. laišką | sunshinefinancialgroupinc@gmail.com | arba parašykite mums WhatsApp: +447360502110 | & Nedelsdami gaukite atsakymą