Viltės startas pradinėje mokykloje

Viltės startas pradinėje mokykloje

03. Sep 2020, 09:57 epaskeviciene epaskeviciene

Štai ir nuaidėjo rugsėjo 1 - osios skambutis. Prasidėjo tiek lauktas ilgas kelias mokslo keliu. Pirmieji Viltės žingsniai labai tvirti ir drąsūs. Antrą rytą išgirdau pareiškimą, kad iki mokyklos jos lydėti nereikia, po pamokų būtų geriausia laukti mokyklos kieme. Sakė: "Žinau kur man reikia eiti". Brolis norėtų lydėti, bet labai didelis noras būti savarankiška. Kol kas Viltė džiaugiasi ir didžiuojasi, kad jau yra mokinukė. 

Rugsėjo 1 - osios šventė praėjo kukliai, be didelių ceremonijų. Viltė labai džiaugėsi gavusi dovanų "Pirmoko kraitelį". Rajono savivaldybė apdovanojo visus šių metų pirmokėlius. Radome tikrai ne mažai priemonių: sąsiuviniai, aplankalai sąsiuviniams, pieštukai, flomasteriai, akvarelė, spalvotas popierius, parkeris, trintukas, drožtukas, teptukai... Parodytas dėmesys ir vertinga dovanėlė.

Kol kas visos dienos atneša kažką naujo. Tikimės, kad mūsų mergaitei nepritruks užsidegimo ir tada, kai galbūt ne viskas seksis taip kaip jai ir mums norisi. Ir Viltei ir visiems vaikams, kurie pradeda šią ilgą kelionę mokslo keliu linkiu drąsos, ryžto ir sėkmės!