"Gėdinga" bėda- hemarojus, kaip su ja kovoti

"Gėdinga" bėda- hemarojus, kaip su ja kovoti

21. Jan 2018, 13:31 RenataŪselienė RenataŪselienė

Nusprendžiau šį kartą papasakoti tema, kuri, deja, bet vis dar laikoma gėdinga ir apie ją mažai kas "garsiai" kalba.

Informacijos internete kaip gydyti ir ką daryti esant hemarojui nemažai, bet...daugmaž visur viskas tas pats per tą patį. Pati šią problemą "įsitaisiau" dar pirmo nėštumo metu. Galvojau išprotėsiu, ypač po gimdymo. Ko aš tik neišmėginau. Ir žvakutės, ir tepaliukai- 0 efekto, tam kartui. Su kiekvienu nėštumu bėda tik opėjo. Jau ir gydytojiems rodžiausi, ir mitybą derinau. Bet...visi kaip vienas kartojo, kad geriausias sprendimas - operacija. Mano aplinkoje yra žmonės, kurie buvo tam pasiryžę, ir, deja, tai joks ne sprendimas. Problema nedingo. Kas kartą gultis po "peiliu" būtų virš visko. 

Netikėtai ir visai atsitiktinai mano rankose atsidūrė ši priemonė. Tai gelis, kuris nemalonius pojūčius leidžia lengvai pamiršti. Naudojau jį sąžingai, dieną dienon, ir ką? Rezultatas pranoko lūkesčius. Galiu sąžiningai pasakyti, kad tai tikrai efektyvi priemonė, norint lengvai ir neskausmingai gyventi toliau. Nemeluosiu, ūmiuoju laikotarpiu, dažnas naudojimas neitin malonus, vien dėl pačios naudojimo procedūros, bet efektas puikus. 

Gelis vėsina, ramina, ir kaip pat numalšina nemalonų perštėjimą, skausmą ar niežulį.

Drąsiai rekomenduoju visiems,kas turi šią bėdą, jį išmėginti. Deja, bet jo niekur nereklamuoja, vaistinėse jo nesiūlo, o bruka žvakutes ar kitas priemones, kurios skatinamos reklamos pagrindu, o šią priemonę neretai padeda kur nors, kur net akys neužmato.

Jį tikrai galima rasti eurovaistinių tinkluose, camelia vaistinėse. Bet pati jį perku internetu iš http://www.medisana-shop.lt/presto-gel-gelis-nuo-hemorojaus Čia beje, ir kaina pati palankiausia, ir visai "neskausminga".

20180121133112-25690.jpg

trelkettte trelkettte 12. Nov 2023, 09:18

Kremą nuo hemorojaus - https://hespac.com/hemor.htm

Kristina B. Kristina B. 21. Jan 2018, 19:37

as parekomenduosiu gerti tabletes - detralex ir panasus ju analogai.

kodelcia kodelcia 21. Jan 2018, 14:33

Vyras turi šią bėdą. Jis yra daręsis tų mazgelių naikinimo procedūras, bet štai po maždaug penkerių metų vėl paūmėjimas. Rekomenduosiu minėtą produktą, nes senosios priemonės mažai efektyvios.