"Mano didžiausias turtas"

30. Apr 2014, 16:19

Mano didziausias turtas yra dvi mazos karalaites Smiltele 3 metu ir Saulute uz keliatos dieneliu bus 1 metukas.

Noriu pasidziaugti kad sia mam ytes diena busiu dviguba mamyte, nes pernai tokiu laiku dar puskavau ir laukiausi Saulytes.. :) 

Mamytes dienai  pradejome stirpiai ruostis, jau pries kelias dienas. Aisku Saulyte kolkas pas mus tik stebetoja, bet kita met bus pagalbininke kaip ir Smilte. Su Smilte visu pirma padarem du atvirukus mociutem, juk jos irgi mamytes- uzaugino ir mane ir teti (Aiskinu tai Smiltelei), as iskarpiau ornamentus su geliu motyvais ir priklijavau ant atviruku formos, o Smilte dekoravo piestukais ir flomasteriais. Ryt vaziuosime i parduotuves pirkti reikiamu produktu kepsim sventinius keksiukus kuriuos megsta ne tik mociutes bet ir seneliai :) katik iskepusius keksiukus Smilte megsta apibarstyti ivairiais pabarstukais...  pamirsau pamineti kad vazoneliuose auginame, nokiname narcizus kurie tuoj skleisis tai pat dovanosime mociutem. Smilte kas ryta juos palaisto ;) 

Turbut kaip ir kiekveinais metais jai oras bus puikus su visomis mociutemis kepsime kieme saslykus, bulves ant lauzo o gak net ir karpi ;)

Stengiuos nuo mazu dienu mergsitem rodyti kaip myliu savo mamyte, tiksiuosi tai bus joms geras pavizdys.

Sveiki, ikelkite atskiru tekstu kaip numatyta konkurso taisyklėse http://www.mamyciuklubas.lt/moteru-klubas/foto-konkursas-mano-didziausias-turtas-31526/

30. Apr 2014, 17:06

Sveiki. musu didziausias turtas yra musu nesenai gimes sunelis vardu Arijus ,jam 3 savaites ir 1 diena :-) Mamytes diena svesime 1 karta :-) Esu laiminga kad jau turime savo aukseli ant ranku galime supuoti ir dziaugtis juo , dar pasveikinti negales manes , bet mane dziugina ir sveikina tai kad jis jau yra salia musu :-) , mociutes sveikinsim gelytemis ir savo buvimu salia , teiksim siluma ir meile kurios mes turime daug :-)

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 30. Apr 2014, 16:49

Neprikabinote nuotraukytės - atsiųskite mums redakcija@mamyciuklubas.lt! mes pridėsime.