"Party Design" šventės rinkinuką laimi...

"Party Design" šventės rinkinuką laimi...

21. Feb 2014, 13:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Antradienį kalbinome verslią mamą Justę, kuri įkūrė šventinių atributų parduotuvę "Party Design" ir siūlo įvairioms progoms skirtų popierinių šiaudelių, vėliavėlių, keksiukų papuošimų.

Vieną pasirinktos tematikos (burbuliukų ar dviratuko) šventinių atributų rinkinį, kurį sudaro popieriniai šiaudeliai, 10 vnt. buteliukų etikečių, 10 keksiukų papuošimų ir 10 palinkėjimų kortelių šiandien įteiksime ir vienai MK mamytei!

Klausėme, kokiai šventei ir kaip ruošiatės, o jūsų atsakymai buvo tokie:

  • Zylutee laukia sesės 30-mečio rugpjūtį, kuri labai svarbi ir keturmečiam sūnėnui. 
  • Vyšninė svaja laukia kovą ir gegužę dukrų gimtadienių. 
  • Jolantele74 ruošia net tris šventes: "Šį mėnesį 22 dieną mažajai mūsų princesei sukaks 1-neri,(vasara - Krikštynos), o 26 dieną vyresnėlei sukaks 11 metukų"
  • Ganesas puoštų vaikišką staliuką savo bažnytinės santuokos šventėje vasarą.
  • Kodelcia susimąstė apie mažylio trečiojo gimtadienio, kuris sutaps su Velykų antra diena. 
  • Gerda M ruošiasi Godytės krikštynoms šią vasarą. 
  • Sraigiukas organizuoja teminius gimtadienius ir dabar ruošia antros dukrytės 2 gimtadienį Bitučių tema, o vyresnėlės penktasis gimtadienis bus Minės tema. 
  • Perkanti laukia antrojo dukrytės gimtadienio, kuris bus rudos/melsvos ir baltos spalvos su padėkos dėžutėmis šventės dalyviams, girlianda ir net pieno kokteiliais!
  • Odisėja ruošiasi krikštynoms, kuris sutaps su gimtadieniu. 
  • Milanos mama kovo 1 dieną ruošiasi krikštyti dukrytę, kuriai sukaks metukai. 
  • Sandraxa ruošia teminius gimtadienius!
  • Vitalija1 jau planuoja sūnaus gimtadienį žaidimų kambaryje!

O mes norime pasveikinti JOLANTELE74 už išskirtinę istoriją

"Mes ruošiamės ir labai laukiame trijų gražių švenčių. Šį mėnesį 22 dieną mažajai mūsų princesei sukaks 1-neri,(vasara - Krikštynos), o 26 dieną vyresnėlei sukaks 11 metukų. Mažoji sesutė, pagal gydytojų nustatytą datą, turėjo į šį nuostabų pasaulį įžengti per sesutės 10- tąjį gimtadienį, būtent vasario 26 d. Ilgai mąstėm, sprendėm kaip kas bus, kaip kas vyks, juk 10 - tasis Jubiliejus visgi...., na ir vieną vakarą, vyresnėlė glostydama pilvelyje gyvenančią sesutę, jos gražiai paprašė - '' Leliuk, broliuk, ar sesute, būk geras, ateik pas mus ketvirtadienį arba penktadienį, kad spėtum su mamyte grįžt namo ir dar sudalyvauti mano gimtadienyje....''. Na, ir leliukas paklausė, atkeliavo penktadienį, 22 dieną, tad ir į sesytės gimtadienį suspėjom, su didžiausia, brangiausia dovana - SESUTE :)

Tad dviejų princesių gimtadieniams ruoštis mamytei tikrai yra ką veikti, malonūs rūpesčiai supa, suknelės, papuošimai, žaidimai ir t.t...:). Visada stengiamės, kad būtų gimtadieniai linksmi ir kiekvienam vaikeliui paliktų didelį, malonų, smagų prisiminimą. Labai smagu, kaip sužinai, jog būtent mūsų Dukrytės gimtadienių, vaikučiai labai, labai laukia visus metus :)(party)"

Jai atitenka "Party Design" papuošimų rinkinukas. Labai lauksime nuotraukų iš šventės!

sraigiukas sraigiukas 25. Feb 2014, 15:30

Sveikinimai

23. Feb 2014, 01:03

O kaip miela ir smagu, labai džiaugiamės 😀
Nuoširdžiausias AČIŪ už sveikinimus ir visoms mamytėms didelės sekmės belaukiant švenčių ir kantrybės, nuostabių minčių ir įdėjų joms besiruošiant..😀😀

pypse pypse 21. Feb 2014, 13:40

Graziu

pypse pypse 21. Feb 2014, 13:40

Ir grau svenciu😀