„Vasaros skoniai“: ŽUVIES IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI

„Vasaros skoniai“: ŽUVIES IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI

29. Aug 2016, 14:43 EElžbieta EElžbieta

Ar kepate žuvį ant grotelių? Iki šiol mes kepdavome labai retai, labai labai retai... Pabandžiau šią klaidą ištaisyti ir pasiūliau iškepti menkę. Valgė visi ir nusprendėme, kad žuvį įtrauksime į patiekalų ant grilio sąrašą. :)

400 g menkės filė,

pusės citrinos sulčių,

1 raudonosios paprikos,

1 nedidelės cukinijos,

druskos, pipirų pagal skonį.

Žuvies filė reikia supjaustyti 2-3 cm gabalėliais ir apšlakstyti citrinos sultimis. Išvalytą papriką ir cukiniją panašiais gabalėliais. Ant medinių iešmelių (šiek tiek pamirkytų vandenyje, kad nepradėtų degti) mauti žuvį, papriką ir cukiniją.

20160829144242-41597.jpg

Pabarstyti druska ir pipirais, kepti ant grotelių atsargiai vartant. 10 min ir užtenka. Skanaus!