5 romantiškiausios "Mamyčių klubo" meilės istorijos

5 romantiškiausios "Mamyčių klubo" meilės istorijos

13. Feb 2012, 10:00

Artėjant Valentino dienai, norisi rašyti tik apie JĄ, meilę. O kas gi labiau jaudina, negu laimingos meilės istorijos? Neišgalvotos, tikros ir nuoširdžios.

 

Kiekviena "Mamyčių klubo" mamos istorija verta plunksnos, yra nepakartojama, vienintelė ir unikali. Neseniai "Mamyčių klubo" forume susikūrė tema "Kaip mes susipažinome su savo vyrais". Jūsų dėmesiui - 5 romantiškiausios "Mamyčių klubo" narių meilės istorijos:

 

"Kai vestuvėse neturi poros..."


Mes su vyru susipažinom mano pusseserės vestuvėse. Aš neturėjau poros, tad vestuvėse buvau viena, o mano būsimas vyras turėjo ateiti su pora, tačiau taip išėjo, kad atėjo vienas.  Na, tada jis ir pradėjo mane „kibinti“. Ir „kibina“ jau visus 5 metus.

Lauraei

 

"Skaniausia kava pasaulyje"


Aš irgi pasidalinsiu savo pažinties įspūdžiais. Pirmą kartą susipažinome prieš  3 metus. Dirbau naktiniame klube už baro, atėjo JIS, toks gražus, gruzinas, jaunas, iš karto mane patraukė. Prisėdo ir pasakė: "Noriu nepaprastai skanios kavos", o aš tada padariau būtent tokią kavą, kuri jam taip patiko, kad nusprendė manęs nebepaleisti. Dar neseniai paklausė, ar tik toje kavoje kažkokių kerų neįpylei?...

Papuosaliuke

 

"SMS žinutė su bučinuku"


Istorija paprasta ir įdomi : su vyru susipažinau per radijo stoties laidą, kur skelbiami pažinčių ieškančių numeriai, tą vakarą po darbo grįžus pas tėvus buvo taip nuobodu, kad ėmiau ir parašiau į du ieškojusius kažko.. vienas atrašė greitai, kito sms pamačiau tik ryte, pagalvojau, matyt, nespėja atrašinėti jau... Su tuo, kuris atrašė iškart, susitikau po kelių savaičių, ir tuo mūsų pažintis baigėsi. Su antruoju susirašinėdavom dažnai, bet buvo tarpas kai nesirašinėjom, tad ištryniau nr.

 

O per Valentino dieną gaunu sms su sveikinimu ir :-* Kaip pasiutau, galvoju, kas čia man siuntinėja bučinius iš nežinomų numerių, paėmiau ir paskambinau, pradėjau rėkti, jis padėjo ragelį, aš skambinu vėl, sakau ko ragelį numetinėji ir t.t. paaiškino kas ir iš kur.. . Vėl įsivedžiau nr toliau bendravom, dažniau ir linksmiau, nes labai mėgau traukti jį per dantį, nors nei mačius ir ką. Taip bendravom pusantrų metų, kaip sakau buvom padrūškės, aš apie jo, jis apie mano viską pasisakydavome. Kelis kartus bandėm susitikt , bet nepavykdavo, jis nuolat užimtas ir pavargęs.. .

 

Galų gale sakau, jei aš tau netinku, pripiršiu seserį, kuri tuo metu neturėjo vaikino.. . Jis sutiko, susitarėm laiką ir vietą.. . Ir ką manot, sesuo pareina iš darbo ir sako sorry, bet šiandien niekaip negaliu, o jis jau pakeliui į susitikimo vietą.. . Skubu jam pranešti, kad sesė negali, sako, tai tu ateik, gi jau tiek kelio atvažiavau... Na, ir atėjau.. . Ir jau eina ketvirti metai santuokoje.

Blogiete

 

"Sėdėjau ant tilto ir mirkiau kojas"


Mes susipažinom prieš 5 metus. Mano būsimas vyras ir vaikų tėvas atvažiavo dirbti, o aš šalia tiesiog ant tiltelio eidavau kojų į upę pamirkyt... Tai pirma susipažinau su jo draugais, o tik po to su juo, kadangi jų statomame name dar nebuvo vandentiekio, tai manęs paprašė geriamo vandens, o už tai pavaišino pyragu ir arbata. Kitą dieną tiesiog šiaip užsukus pamačiau dar nematytą vaikiną, kuris kažkaip dėmesio nepatraukė, o ir pristatymas buvo keistas. Kai paklausiau, kuo vardu, atsakė Bosas, tai tik šypseną sukėlė. Paskui bendravom su juo tik kaip draugai, susitikdavome parke paplepėti, ir taip po truputį atsirado kažkas daugiau. Pradėjom draugauti kaip pora, o dabar gyvename kaip šeima.

Liuks

 

"Šeštoje klasėje važiuojant autobusu jis atsisėdo man ant kelių"


Draugą savo pažinojau seniai, dar iš mokyklos laikų, kažkada kai buvau gal 6 klasėje, jis autobuse norėdamas mane sugėdinti, o gal tik šiaip pajuokauti, atsisėdo man ant kelių. (Dabar jis sako, kad jau tada jam patikau). Ir tai buvo kažkas keisto, kažkas, kas suvirpino mano mažą širdelę. Paskui jis išvažiavo, aš gyvenau toliau, mano draugė su juo draugavo, dažnai pasakodavo, kaip jis rodo jai dėmesį, siūlo susitikti, bet ji nesutinka, nes jis jai nepatinka. Kai buvau pas ją, mes ėjom į jo automobilį tiesiog pabūti su draugėm, tada jo automobilyje įvyko vakarėlis.

 

Jis parvežė mane namo ir netyčia palikau savo akinius nuo saulės pas jį mašinoj. Kitą dieną gavau sms, kad mums teks vėl susitikti, jei noriu akinių. Ir mes susitikom. Viskas vyko taip nedrąsiai, vos po žodelį išlemenom, bet po kiek laiko įsidrąsinom, apie viską pasikalbėjom, visą naktį prasėdėjom jo mašinoje ir kalbėjomės. Po kelių dienų jis pakvietė mane važiuoti į miestą, nes jo draugui reikėjo.

 

Atvažiavo paimti manęs su 5 rožėmis ir jas įteikdamas pasiūlė draugauti. Aš buvau nustebusi taip, kaip niekad gyvenime, žinoma, sutikau, ir ta diena buvo viena laimingiausių mano gyvenime. Dabar kiekvieną mėnesį 30 dieną gaunu po 3 rožytes, esu labai laiminga, kad esame kartu ir turėsime mažylį, nors kartu mes dar tik nepilnus metus. Bet aš žinau, kad šitas žmogutis yra tas, su kuriuo aš noriu nugyventi visą savo gyvenimą.

Simulyte

 

Nori papasakoti savąją istoriją? Mielai! Laukiam!

Tema forume