7 dalykai labiau erzinantys restorane, nei žindymas krūtimi

7 dalykai labiau erzinantys restorane, nei žindymas krūtimi

15. Aug 2014, 13:11 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

"Mamyčių klubas" - tai vieta diskutuoti, išreiškti savo nuomonę ar požiūrį, todėl šįkart dalinamės intriguojančiomis įžvalgomis apie tai, kas galėtų aplinkinius labiau erzinti, nei viešas žindymas. 

Net MK mamos turi skirtingą nuomonę apie tai - verta ar ne žindyti kūdikį kitų žmonių akivaizdoje, o ypač, tokioje vietoje kaip kavinė. Neskirstykime to ar tai mama daro prisidengusi, nusisukusi ar ne. Kalbame apie patį faktą. 

Žinomas žurnalas "Time" išskyrė septynis jų nuomonę labiau atgrasius dalykus, kuriuos žmonės daro viešai restoranuose. 

7. Personalo pokalbiai mobiliaisias telefonais

Laukiate, kol galėsite užsisakyti, bet tuo metu padavėja tauškia telefonu su savo drauge? Ar naršo internete? Tai nervina, kai norite tiesiog užsisakyti maisto labiau, negu ramiai šalia žindanti moteris.

6. Sąskaitų skaidymas

Kiekvienas, dirbęs padavėju jums pasakys, kad geriau armija žindančių moterų, negu dešimties žmonių stalas prašantis kiekvienam jų atskiros sąskaitos. 

5. Čiaumojimo garsai

Mizofonija: tai neurologinis sutrikimas, kuomet nervina specifiniai garsai aplinkui. Patikėkite, ne vieną žmogų erzina šalia garsiai kramtančio (ar net riaugėjančio) kliento garsai. Kūdikiai žinda tyliai ir nesukelia jokių aplinkiniams nemalonių garsų.

4. Maži arbatpinigiai

Daugybė žmonių skundžiasi jiems atgrasiais žindančios motinos vaizdais, bet per mažai supranta, kad padavėjams būtina atsidėkoti už jų dėmesį. Juk jų algos yra juokingos ir pagrindinis pajamų šaltinis yra būtent jūsų paliekami arbatpinigiai!

3. Maisto fotografavimas

O, šis dalykas vienas labiausiai erzinančių. Nustokite "instragraminti" savo pietus. Žmonės žindančias motinas kaltina ekshibicionizmu, tuo tarpu patys mielai fotografuoja kiekvieną savo kąsnį ir tuo viešai dalinasi facebooke. Ar tai ne dar blogiau?

2. Padavėjų "kabinimas"

Keista, kad suaugę vyrai, kuriems atgrasu žindančios moterys patys negali atitraukti akių nuo pardavėjos krūtinės ar užpakaliuko. Ar tai geros manieros? O vėliau jie vargšeles kviečia į pasimatymus, žada aukso kalnus... Šlykštu klausytis!

1. Girti lankytojai

Pats baisiausias dalykas kavinėje, kurioje nori ramiai pavalgyti (o gal net pažindyti kūdikį) yra netoliese sėdinti girta kompanija. Jie tuomet jaučiasi labai drąsūs ir sąmojingi, o iš tiesų... Tiesą, suprantame mes visi. 

Ar kuris nors punktas iš šių jums yra labiau erzinantis už viešai žindančią mamą?