7 kvailiausi tėvams užduodami klausimai

7 kvailiausi tėvams užduodami klausimai

14. Jan 2015, 12:15 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Aš auginu tris vaikus - šešių metų, trejų metų ir dviejų mėnesių. Susitinkame su vaikų neturinčiais draugais, jau seniai savus užauginusiomis tetulėmis, nepažįstamais laukiant poliklinikoje eilėje ir sulaukiu tokių keistų klausimų, kad kartais net neturiu ką į juos atsakyti. 

Todėl su džiaugsmu dalinuosi www.parentdish.co.uk rastais dažniausiai užduodamais KVAILIAUSIAIS klausimais tėvams. Ir gal kartu rasime atsakymus?

1. Kaip susitvarkai su trimis vaikais?

Ką jūs tikitės sužinoti šiuo klausimu? Kad paverksiu jums ant peties, kaip aš nesugebu susidoroti? Derinimas trijų skirtingo amžiaus vaikų dienotvarkę prilygsta cirko klouno žongliravimui ir patikėkite, kad tikrai yra dienų, kai norisi visus tris susodinti į mašiną, nuvežti į mišką ir paleisti juos ten rėkauti. O pačiai apsisukti atgal. Ar tikrai norite tokio atsakymo?

2. Ar tavo vaikai kada nors mušasi?

Rimtai? Ar tu mušeisi su savo broliu ar seserimi? VISI vaikai mušasi tarpusavyje. Susipešti gali dėl to paties šaukšto, vietos prie stalo ar būtent tą akimirką visiems prireikusio žaislo. Taip, mano vaikai mušasi, o kai to nedaro - susivienija prieš kitą priešą.

3. Ar praėjusį vakarą matei TĄ serialą?

Atrodo, tai klausimas ne apie vaikus, bet iš tiesų tai yra apie juos. Aš nekontroliuoju televizoriaus pultelio. Tai daro vaikai. Praėjusį vakarą žiūrėjau “Labanakt, vaikučiai”. Tada “Maša ir lokys”. Dabar lengviau išvardinčiau pokemonų rūšis, nei seimo narius. 

4. Kodėl tavo akys raudonos? Gal nemiegojai?

Taip. Ir jau seniai! Kiekvieną naktį keliuosi kas kelios valandos, keičiu šlapią pižamą, ieškau mėgstamo žaisliuko, nešu atsigerti, nuvedu į tualetą... Jeigu kažkas, turintis vaikų, atrodo pavargęs, geriau jau patylėk.

5. Ar tavo vaikai atsikalbinėja?

Oi, tikrai ne... Mano vaikai yra kaip angelėliai. Visada pasako “ačiū”, “prašau” ir niekada nekalba be leidimo.

Aišku, kad vaikai atsikalbinėja ir apsisukę pareiškia, jog tavęs nekenčia. Už ką? Nes nedavei sumuštinio su šokoladiniu kremu... Ar jie rimtai? Tikiuosi, kad ne :)

6. Kas čia per baltos dėmės ant tavo marškinėlių? 

Vėmalai. Galiu tuoj persirengti, bet tuoj vėl ant manęs atpils. Arba perbrauks flomasteriu, išteps uogiene... Aš turiu vaikų, supraskite!

7. Lažinuosi, jog jūsų namuose labai daug meilės, ar ne?

Dažniausiai mūsų namuose daug triukšmo, riksmo, žaislų, ašarų, dėmių, kurių negaliu paaiškinti ar net besimėtančio maisto likučių. Bet taip, kai grįžtu namo, mano vaikai atbėga pasitikti, apsikabina ir tai yra nuostabiausias dalykas pasaulyje. 

Kokių dar kvailų klausimų girdėjote?

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2015, 13:56 nelli

😃 😃 Tikrai, kad alkano nelaikysi!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2015, 13:42

Mes augome trys seserys tai kol neužaugome, santykiai sakyčiau švelniai tariant buvo...na normalūs, traumų neliko nuo muštynių, ypač su vyriausia sese (aš pagrandukė 😉 kai viso užaugome ir ypač kai susilaukėme savo vaikų - mūsų santykiai gerokai pagerėjo bet atsimenu beveik visas zbitkas, kurias krėsdavome ir visus pagalvių mūšius 😀 🤣 Mamai tikrai nebuvo lengva su mumis 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 14. Jan 2015, 13:26 Wega

O, rimtai - įtraukt reikia šį klausimą dėl: Tai ar myli sesę?
Įdomu, kaip reaguotų, jeigu sakyčiau - neapkenčia, norėtų daužyt į sieną, bet neleidžiu 😃 Durnas rimtai labai klausimas.