Ačiū balandžio mėnesio BLOGerėms!

Ačiū balandžio mėnesio BLOGerėms!

03. May 2019, 14:27 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Šįkart trumpai ir aiškiai - AČIŪ, kad esate, ačiū, kad rašote, ačiū, kad dalinatės tuo, kas jums svarbu ir šiuo metu įdomu. Visuomet fainai skaityti jūsų blogus - patarimus, idėjas, receptus ir kt. - vis ką nors naujo atrandi. Ir toliau dalinkitės tol, kol jums pačioms bus įdomu... O mes parūpinsime prizų! :)

Ir su artėjančia MAMOS DIENA visas!!! Būkite mylimos ir laimingos :)

Na ir apžvelkime tai, ką rašėte balandžio mėnesį:

RAUDONAS BALIONĖLIS

MAMATEST

GINTAREP

PROFESIONALI MAMA

KODELCIA

KRISTULIUUXX

ODISEJAAA

ŠIMTMEČIO VAIKAS

IDDILE

DOVILĖ 1991

PRIZAI nuo leidyklos Alma Littera

Marianne Power "Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą"

Dovanojame...MAMATEST!

Norėjau išsiaiškinti, kas būtų, jeigu iš tiesų gyvenčiau pagal saviugdos knygas. Ar mano gyvenimas pasikeistų? Ar galėčiau tapti turtingesnė? Lieknesnė? Ar rasčiau meilę? Produktyviau dirbčiau ir būčiau labiau patenkinta gyvenimu?

Remdamasi saviugdos knygomis Mariana Pauer nusprendžia susikurti tobulą gyvenimą – be baimių, skolų, pagirių, besaikio serialų žiūrėjimo; gyvenimą, kuriame ji švytinti ir laiminga sutinka savo svajonių vyrą. Todėl visus metus Mariana mėgina kas mėnesį sąžiningai laikytis vis kitos knygos nurodymų. Kai jos metinis eksperimentas virsta beprotišku, nebenuspėjamu išbandymu, kai viskas staiga apsiverčia aukštyn kojomis, nusmelkia mintis – taip, saviugda gali pakeisti gyvenimą, bet ar jis taps geresnis?

„Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą“ – neeilinė, kupina išminties žurnalistės Marianos Pauer autobiografinė knyga, kurioje ji aprašo savo patirtį – mėginimą išsiaiškinti, ar kelias į laimę iš tiesų slypi garsiais tarptautiniais bestseleriais tapusiose saviugdos knygose. Kartais isteriškai juokinga, kartais skausmingai skvarbi ir skatinanti susimąstyti knyga „Kaip aš gelbėjau savo gyvenimą“ skiriama romano „Dievas visada keliauja incognito“ ir Bridžitos Džouns gerbėjams.

Ken Robinson "Savo stichijoje"

...GINTAREP

JEI NORITE BŪTI LAIMINGI IR DAUG PASIEKTI, TURITE IEŠKOTI SAVO STICHIJOS. JEI NORIME BŪTI SAVO STICHIJOJE, TURIME ATRASTI NEPAKARTOJAMUS SAVO TALENTUS IR AISTRAS.
Stichija – tai veikla, leidžianti pasireikšti įgimtiems gebėjimams ir aistringiems pomėgiams. Atradęs savo stichiją, žmogus patiria gilų tapatybės jausmą, mato gyvenimo prasmę ir jaučiasi laimingas. Šįkart Kenas Robinsonas su subtiliu humoru mėgina aiškintis, kokiomis sąlygomis mūsų gebėjimai klesti, o kokiomis nyksta. Jis tvirtina, kad amžius ir profesija nėra kliūtis ieškoti savo stichijos, ir tą įrodo įvairių žmonių – Paulo McCartney‘io, Matto Groeningo, Richardo Bransono, Ariannos Huffington, Barto Connerio ir kitų – istorijomis. „Noriu parodyti jums, kokios yra didžiulės žmogaus galimybės ir koks jis gali būti nepaprastai kūrybingas. Tai suvokę lengviau atrasite savo talentus ir aistras. Šioje knygoje keliami klausimai yra nepaprastai svarbūs mums, mūsų vaikams, mokiniams ir bendradarbiams. Žodžiu „stichija“ apibrėžiu tai, kas mums patinka ir tuo pat metu sekasi. Manau, labai svarbu, kad visi atrastume savo stichiją ir gyventume visavertį gyvenimą.“

TYTO ALBA dovanoja Nancy Huston "Dolce Agonia"

...PROFESIONALI MAMA!

Nancy Huston (Nensi Hiuston) – viena garsiausių Kanados rašytojų, daugelio literatūrinių premijų laureatė, penkiolikos romanų ir keturiolikos negrožinės literatūros kūrinių autorė. „Dolce agonia“ – vienuoliktasis Nancy Huston romanas. Ši knyga – emociškai intensyvi ir kupina vidinės įtampos kaip Ingmaro Bergmano filmas. Tai dvylikos senų draugų istorija, papasakota per vieną dieną, šių laikų šeimos gyvenimo pjūvis, parodantis viską – meilę ir mirtį, draugystę ir atstūmimą. Praeities nostalgija, egzistencinės baimės trupinėlis, baimė pasenti, vidurio amžiaus nerimas, dar neišblėsę jausmai buvusiems mylimiesiems… Viskas labai komplikuota, prieraišumas gali čia pat virsti blogai slepiama neapykanta, susitikimo džiaugsmas – liūdesiu ir nerimu. Dar blogiau, kad šį spektaklį režisuoja ne kas kitas, o Dievas; jis sarkastiškai ir iš aukšto žvelgia į žmones, kuriuos pats surinko prie vieno stalo, kaip negailestingas režisierius, žinantis kiekvieno aktoriaus ateitį ir mirties aplinkybes. Į ją leidžiama pažvelgti ir skaitytojui – taigi mes netikėtai įgyjame aiškiaregystės dovaną. Liūdną ir keistą.

Įvairių švaros priemonių komplektai pavasariui nuo Naujoji Ringuva

dovanojame KODELCIA ir RAUDONAS BALIONĖLIS!

Sveikiname visas!

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

p.s. nepykite, jei ne kiekviena kas mėnesį gaunate dovanų, mat prizų kiekis ribotas, tačiau stengiamės, kad niekas neliktų nepastebėtas.

kodelcia kodelcia 06. May 2019, 07:57

Ačiū! ? Šilčiausi linkėjimai visoms!

Gintarep Gintarep 04. May 2019, 08:29

Ačiū ♥️sveikinu kitas rasytojas?

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. May 2019, 18:10

Ačiū, MK 😀 Džiaugiuosi, sveikinu ir kitas blogeres 😀

Profesionali Mama Profesionali Mama 03. May 2019, 17:56

Ačiū Mamyčių klubui ☺️??. Ir sveikinimai laimėtojoms!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. May 2019, 14:40

Wow! Kaip faina! Ačiū! Man kaip pastaruoju metu užkibusiai ant saviugdos turbūt labai reikalinga knyga, kad atsikabinčiau atgal ??? ačiū labai! Ir sveikinu visas! 😘