AČIŪ už balandį atsiųstus rašinius! Metas dalinti dovanas...

AČIŪ už balandį atsiųstus rašinius! Metas dalinti dovanas...

03. May 2021, 15:39 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pirmiausia, mielosios, su artėjančia MAMOS diena! Būkite mylimos ir laimingos :) Ir ačiū, kad nepailstate metai iš metų prisijungti čia ir parašyti. Jau ir vaikai, rodos, beveik užaugo, bet kaip smagu, kad randate laiko ir noro būti MK bendruomenėje. Džiaugiuosi ir naujais veidais (Aistia, Raganeleskisenele) - ačiū, kad išdrįsote pagaliau įžengti į virtualius Mamyčių klubo namus!

Na o dabar apžvelkime  jūsų atsiųstus balandžio mėnesio rašinius:

GINTAREP

RENATA_SGI

MAMOS DIENORAŠTIS

KODELCIA

JALDIJA

KRISTINA B.

PICAMA

SIMONADUB

SEIKAROLINA

RAUDONAS BALIONĖLIS

AISTIA

RAGANELES KISENELE

GRETA

DOVILEAB

RASA LASELIS

FLORYTE

IRMANTAITE

Jau pakuojamos knygos iš įvairių leidyklų ir Naujoji Ringuva produktai!

Primename - tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! 

Apie ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

raganeleskisenele raganeleskisenele 05. May 2021, 23:02

Nuoširdus ačiū už dovanas! Ilgai skaičiau šio klubo straipsnelius, bet vis nedrįsau prisijungti ir "pasisakyti". Labai smagu☺️

kodelcia kodelcia 04. May 2021, 17:44

? Mama amžinai liks mama, o šitas klubas jau ką įtraukė, tai negrįžtamai 😃 Mane taip pat. Ačiū, kad esate! Dalijamės idėjomis, pastabomis, atradimais ir toliau. Svarbu laiko nepritrūktų!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. May 2021, 21:53

Aš ir vėl negaliu, Egle :/ aš su mažiuku namuose viena dabar. Mes ir vėl į darželį neinam :/ gal galėčiau vėl įsipaišyti į sąrašą kam siunčiat? ??‍♀️ ??

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. May 2021, 15:11

Vilnietės, kas galite (nors ir toks bjaurus oras) - pasiimkite šią savaitę savo dovanėles 😀 Jau dėlioju visoms!

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. May 2021, 15:11

?????☀️

Kristina B. Kristina B. 03. May 2021, 15:02

O močiučių klubas visai įdomu būtų 😃 nors dar ir toli, bet kokia idėja 😃

floryte floryte 03. May 2021, 14:31

Egle, matyt, greitu metu reiks kurti Mamyčių klubo poskyrį - močiučių klubą, jei jau vaikai kai kurių mamų užaugo?. O šiaip tai toks įdomus jausmas- gyvai mamyčių nepažįstu, bet atrodo, kad esame senos geros pažistamos!?

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. May 2021, 12:30

Tikrai labai smagu rašyti. MK niekaip nepaleidžia…net ir po ilgesnių pertraukų kula noras rašyti, tad smagu lyg į namus grįžti. Ko norisi tai tik daugiau laisvo laiko, nes minčių daugiau nei laiko jas visas užrašyti 😃

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. May 2021, 10:21

Kaip norėčiau gyvai susimatyti su visomis 😀

Kristina B. Kristina B. 03. May 2021, 09:29

Prisidedu prie ditirambų 😀 man irgi patinka 😀

Gintarep Gintarep 03. May 2021, 09:11

Pritarsiu mamytėms ❤️?Labai gera čia, matyt Eglutė iki pensijos mūsų neatsikratys ???Rašai, kas tau pačiai įdomu, o dar už tai dovanų gauni?O dar kiek idėjų ir patarimų gauname iš kitų mamyčių. Labai puiki aura gaubia šį klubą?

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 02. May 2021, 22:54

Kaip smagu girdėti 😉 ačiū, kad esate ??❤️

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. May 2021, 20:57

Pritarsiu Florytei, tikrai gera čia būti. Tiek daug gerų idėjų, patarimų, atradimų! Smagu būti tokios jaukios bendruomenės dalimi ❤ su mamyčių diena mus visas!

floryte floryte 02. May 2021, 12:14

Gera būti Mamyčių klube: pasidalinti mamiškomis aktualijomis, pasisemti iš mamų patirties ir idėjų, ir net dovanų gauti! Mamyčių klubas - tokia pozityvi, šviesi erdvė, kur visada norisi užsukti❤