Ačiū už rugpjūčio BLOGus!

Ačiū už rugpjūčio BLOGus!

01. Sep 2020, 20:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Prisipažinsiu, rugpjūčio paskutinė savaitė ir rugsėjo pirmoji - turbūt man intensyviausias metas. Skaitau jūsų įdomius BLOG'us, vos spėju naršyti po darželinukų ir mokyklos projekto rašinius, o kur dar "Vasaros gido" kelionių reportažų gausa (ech, jis jau baigėsi)...Bet žinote, kaip smagu, kai tiek visko daug :) Vos spėju priimti rėmėjų dovanas ir jums pakuoti.

Jau anksčiau esu minėjusi, kad man labai patinka ruduo. Su pamažu gelstančiais lapais viskas sugrįžta į vėžes - kas į darbus, kas į mokyklas ir darželius, kas į daržus ir sodus gausaus derliaus surinkti. Tokia ramybė širdyje. Gamtos ratas sukasi.

Ačiū jums, kad esate. Už rugpjūčio rašinius dėkoju:

IRMANTAITE

JALDIJA

GINTAREP

KRISTINA B

KODELCIA

GRETA Kondrataitė - Paleckienė

MAMATEST

VAIDLINA

RENATA_SG

FLORYTE

PICAMA

 rašyti?

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! Tačiau prizų kiekis, deja, ribotas, todėl stengiamės kas mėnesį jais nudžiuginti skirtingas mamas :)

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

Dovanų krepšiai jau paruošti - vilniečių prašysiu atsiimti, o kitiems miestams išsiųsime :)

Gražaus rugsėjo!

Gintarep Gintarep 02. Sep 2020, 21:09

?❤️?

floryte floryte 02. Sep 2020, 15:42

???

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 02. Sep 2020, 08:38

♥ sveikinu su atėjusiu rudenėliu!

jaldija jaldija 01. Sep 2020, 22:14

❤?