Advento kalendorius. Keturioliktoji diena

Advento kalendorius. Keturioliktoji diena

16. Dec 2020, 19:19 Gintarep Gintarep

Keturioliktoji Advento diena.Nesuprantu...jau net ir karantine laikas įgavo kosminį pagreitį. Nereikia į darbą važiuoti, darbas iš namų, į mokyklą /būrelius nereikia vaiko vežti, net neliko koncertų, kuomet iš vieno anksčiau išeini, kad spėtum į kitą ir vaikui prisakai, ką turi rengtis, kad nereikėtų persirenginėti daug, o tik minimaliai, imdavaisi gudrybių, kad ir šukuosena tiktų į visus koncertus tą dieną ta pati...

Bet dabar to nėra, bet ir laiko nėra... Net ir aprašyti tai, kas įvyko.... 

Nors ir lekia laikas, bet kažkiek spėjame. Spėjame bent tuose konkursuose sudalyvauti, kuriuos palieka Adventas savo apsilankymų metu. Tiesa, šįmet fiziškai jis ne kasdien užsuka, ir jis pamėgo virtualų bendravimą. Į vaiko elektroninę pašto dėžutę gan dažnai įmeta konkursų nuostatus : jie ir muzikiniai, ir meniniai, ir kulinariniai... Kitaip tariant labai įvairūs. Konkursai, kuriuos palieka Adventas visi be išimties laimingi, matyt teigiamai užkerėti... Norėčiau suteikti daugiau dėmesio paskutiniam, kuris buvo gausus dovanomis ne tik vaikui, bet ir vaiko geriausiai draugei. 

Vaikas turėjo progą, nuvežti prizo dalį savo draugei ir palikti prie vartų, o palikus paskambinti. 

Oi, kiek buvo abiems draugėms laimės laimužės buvo čiauškėti per Zoom... 

Ir kas sakė, kad vaikams bėda nuotolinis mokymąsis, nes nesusitinka su draugais? Juk galima susitikti nuotoliniu būdu, galima net uždirbti sau ir draugui dovanų, galima dovanų palikti prie vartų, o palikus, informacinių technologijų pagalba bendrauti.

Dar pasirodo galima ir šunis/katytes pavedžioti nuotoliniu būdu.

Kad katyte nebūtų šalta, dukrelė pasiuvo aprangą. 

Ir su Zoom pagalba draugės vedžioja savo augintinius. 

Tad, viskas įmanoma, viskas puiku, viskas bus gerai. Būkime namie ir gyvenkime šiandien, o ne rytoj. Šiandien ir dabar išsivirkime mėtų, čiobrelių arbatos ar kavos ir džiaukimės šiuo nuostabiu metu, kuomet galime bendrauti su savo šeima,liūdniau tiems, kas neturi vaikų, o mums, mamytėms, didžiausia LAIMĖ. 

 

 

jaldija jaldija 16. Dec 2020, 23:55

Smagu skaityt. O katuko apranga nereali ?