Ajurveda dušo gėlis primena aromatinę pirtį

Ajurveda dušo gėlis primena aromatinę pirtį

23. Jul 2018, 13:14 Gintarep Gintarep

Nuoširdų ačiū tariu MK ir rėmėjams už dovaną. Džiaugiuosi gavus tokį produktą, kuris man labai patiko nuo pat pirmo pabandymo. Tiesa, gavau jau senokai, bet išbandžiau tik praėjusią savaitę. Gal būčiau dar ilgai jo nebandžiusi, nes jis iš pirmo žvilgsnio nieko nesiskiria, pakuotė nėra tinkama lėktuvui į rankinį bagažą, o jei nori įsidėti į priduodamą bagažą, tai reikia dar papildomai apvynioti, kad susidarius oro slėgiui, netaptų viso lagamino skalbimo priemone. Tad, jei ne vaiko stovykla ir ne laikina gyvenamoji vieta, jis dar lauktų savo eilės išbandymui….

Tad ankščiau laiko atėjo išganingoji minutė. Laikini namai… šampūno nėra, muilo nėra, bet yra mašina, kurioje kartais taip būna, kad prizai pasivažinėja keletą mėnesių… Taip atsitiko ir šiam prausikliui.

Kiek buvo laimės laimužės, kad jį turėjome mašinoje. Nusinešėme į dušą. O ten jau apsvaigome nuo jo skleidžiamo kvapo ir švelnaus pojūčio. Vaikas sakė, kad jis kvepia aromatine pirtimi. Pritariau, nes tikrai maloniai kvepia, o prausiantis putoja, tai mažiau susinaudoja. Naudojau jį ir kaip šampūną. Maniau, kad rytojau rytą galėsių eiti į teatrą prašyti raganos vaidmens, bet apsirikau. Plaukučiai lengvai iššišukavo ir man, ir dukrelei.

 

Rašo, kad "Maharishi Ayurveda" Vata dušo gelis pagamintas pagal autentišką ajurvedinį receptą. Sudėtyje esančios vaistažolės, gėlės bei vaisiai ramina,  maitina, regeneruoja ir puoselėja  odą. Tikrai tą ir pajutome.

Sudėtis (INCI):
Aqua, Sodium Coco Sulphate, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Coco Glucoside & Glyceril Oleate, Sodium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Citric Acid, Citrus medica limonum Oil, Geranium maculatum Oil, Withania somnifera Extract, Rubia cordifolia Extract, Jasminum officinale Extract. Citral*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citronellol*.

Kai sudėtį perskaičiau, supratau kodėl jis toks puikus.

floryte floryte 23. Jul 2018, 17:02

👍👍👍😀

saulelydis123 saulelydis123 23. Jul 2018, 17:00

Kaip puikiai čia Jums viskas susiklostė ir pačiu laiku pravertė dušo gelis 👍