Akcijų nėra. Arba pirmasis apsipirkimas. Nusivyliau.

Akcijų nėra. Arba pirmasis apsipirkimas. Nusivyliau.

03. Jan 2015, 04:08

Visada prieš eidama į parduotuvę susirašau sąrašiuką - planą:

1. Kas būtina ( šiai dienai ) ar numatytam patiekalui.

2. Ką nusipirkti esant akcijai ( tai dažniausiai būna ilgai negendantys produktai ). 

Dėl didelio vėjo teko eiti į artimiausią parduotuvę. Joje prekinuosi tik tuomet kai ko nors pritrūkus reikia skubiai apsipirkti ( nes netenkina produktų gausa - pasirinkimas ir kainos).

Nustebino visiškas akcijų nebuvimas. Visiškai niekam ( yprastai būdavo atskiroms prekių rūšims ).

Maža to nebuvo net sviesto teko pirkti mišinį ( kurio neperku ).

Taigi pirmasis apsipirkimas nuvylė. Net neįsigijau būtiniausių produktų pagal pirmąjį punktą. 

Kyla įtarimas. Jog mano lankytoje parduotuvėje. Nebeužsakinėja prekių ( išsivalo likučius).

Antrasis punktas liko užmaršty laukiant sėkmingesnio apsipirkimo.

Kadangi išeiti iš namų ilgam negaliu. Taigi įdomu sužinoti ar ir kitose parduotuvėsė ir parduotuvėlėse panaši situacija?

Kokia Jūsų patirtis?

06. Jan 2015, 02:32

Deja dar vienas neigiamas faktas. Seni autobuso talonėliai su kaina 1,10 LT ( perku su 50 procentų nuolaida ) Spaudos kioske pirkau 5 vnt. padaviau 5,50 LT kasininkė paprašė primokėti 2 centus ? Sakysit niekis. O man Ne. Vis gi kodėl?

05. Jan 2015, 08:55

Jau darosi įdomu. Kokia strategija pas juos. Ir kokie susitarimai tarp prekybos tinklų. Kai sumažės prekyba ką tada darys.

kodelcia kodelcia 04. Jan 2015, 11:38

mums neretai tenka apsipirkinėti vienoje iš nedidelio miestelio parduotuvių. Įsivaizduokit, jog po euro įvedimo mėgstamiausias batonas anksčiau kainavęs 2.65 -2.8 Lt, dabar kainuoja lygiai 1 eurą, t.y. 3,45. Absurdas...

04. Jan 2015, 09:13

Keistas požiūris į klientus. Ką gi atsirinksiu parduotuves. Ir mažinsiu pirkimą. Deja pirkti vis gi teks. Vienas mažas prarastas klientas niekis. Bet ne viena aš tokia.

04. Jan 2015, 08:49

Taip labai geras pastebejimas, pas mus taip pat apytustes lentynos, net saldytuvai, akciju irgi nerasi ir pabrangimas matosi, nezymiai bet yra. O kai viska suskaiciuoji ziuri jau ir nemazai

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 03. Jan 2015, 21:57

Aš spėju, jog naujieji metai užgriuvo prekybinkus - vieni žmonės šlavė dėl šventės, kiti išsigandę euro, o tiekėjai per šventes taip ir neapsilankė. Lentynos didžiuosiuose prekybos centruose sostinėje primena sovietmetį - tuščios. Iš vos ne 20 salotų rūšių, mėtėsi dvi, sūrelių vienetai, o nei Kauno megos rimi, nei Vilniaus panoramos rimi neradau citrinų??? Kiba išgėrė visas su tekila per naujaką visi 😃 net laimo nebuvo....
Taip, kad manau jog čia visur tas pats