Ananasai tešloje

Ananasai tešloje

13. Feb 2013, 00:00

Mama Jolanta (jaldija) kepė ananasus tešloje ir pasidalino su mumis savo receptuku. Ačiū!

 

 Reikia:

Konservuotų ananasų žiedelių


100 g miltų


1 šaukšto aliejaus


125 ml vandens


2 kiaušinių baltymų


aliejaus kepimui


0,5 šaukšto krakmolo

 

Gaminimas:

Ananasus palikti ant popierinės servetėlės, kad šiek tiek apdžiūtų.

 

{smallpic:1}


Į miltus supilti aliejų, vandenį ir gerai išmaišyti. Gerai atšaldytus baltymus išplakti iki standžių putų, ir juos atsargiai įmaišyti į tešlą.


Ananasus panardinti į tešlą ir apkepti iš abiejų pusių.

{smallpic:2}

 

Jolantos fotoblogą rasite čia:

{fotoblog:2438}