Antrosios savaitės užduotis - "Menas virtuvėje!"

Antrosios savaitės užduotis - "Menas virtuvėje!"

25. Sep 2012, 00:00

Pirmadienis, o su juo skelbiame naujo projekto  -konkurso "Kūrybiškiausia Mamyčių klubo mama 2012" antrosios savaitės užduotį.

 

Konkursas tęsiasi tris savaites - nuo rugsėjo 17 d. iki spalio 7 d. Kas savaitę pateiksime vis kitokią užduotį, kurios įgyvendinimui jums prireiks pasitelkti visą savo fantaziją, į pagalbą galite pasikviesti ir visus šeimos narius. 

 

Taigi, skelbiame antrosios savaitės užduotį.

 

ANTROJI SAVAITĖ: Menas virtuvėje!

Rugsėjo 24-30 diena

 

Kas gyvena Jūsų virtuvėje? Kruopos, makaronai, pupos ir pupelės, daug spalvotų dangtelių, indelių, buteliukų... O gal iš jūsų galima sukurti... meną? Žaislą, žaidimą, užsiėmimą, kuris būtų įdomus mažyliui? Gal su vaikučiu mėgstate minkyti tešlą ir kurti iš jos įdomybes? Gal išspaudę burokėlių sultis pirmiausia ne geriate jas, o išbandote, kaip jos piešia?...

 

 Taigi, šią savaitę kviečiame pasitelkti savo fantaziją ir sukurti kažką gražaus ir mielo iš to, ką rasite savo virtuvėje. Į pagalbą pasitelkite ir vaikučius - kurkite kartu.

 

Pasakojimus, kaip viską kuriate, bei darbelių nuotraukas siųskite per MK mygtuką "Tapk Mamyčių klubo autoriumi"

 

 

 

Kas vertins jūsų kūrybinius darbelius?

 

Tai ir įdomiausia. Šįkart sugalvojome, kad jūsų darbelius vertins ne redakcija, o viena labai kūrybiška mama, kuri jau kuris laikas yra rubrikos Lavinantys užsiėmimai šeimininkė ir kas savaitę rašo įdomų blogą. Taip, atspėjote - tai dviejų vaikučių mama AKVILĖ.Baigiantis savaitei ji peržiūrės visa tai, ką ir kaip sukūrėte, ką aprašėte ir pan. O kitos savitės pirmadienį parašys savo nuomonę ir patarimus kiekvienai iš jūsų bei išrinks savaitės laimėtoją.

 

Pagrindinis konkurso rėmėjas – stilinga parduotuvė vaikučiams ir jų tėvams "Modi Du"

savaitės laimėtojoms dovanoja 50 Lt dovanų čekius, o projekto nugalėtojai – 100 Lt dovanų čekį!

 

https://www.facebook.com/Modidu.lt
www.modidu.lt

3

modidulogo

 

Konkurso draugas – leidykla “Nieko rimto”

savaitės laimėtojoms ir nugalėtojai dovanoja po šį nuostabų puoduką!

 

1

www.niekorimto.lt

 

SĖKMĖS IR GRAŽIOS KŪRYBOS!

24. Sep 2012, 20:25

Koks šaunus projektėlis, dėl laiko stokos negalėjo parodyti kuo užsiimam su sūnum liekamu laisvu laiku, gal suspėsim čia 😉

P.S. Kaip supratau tai tik virtuvėje naudojamos priemonės ir produktai tinka, o maisto gaminimas ne prie ko 😉 ?