Apdovanojame kovo mėnesio BLOGeres! + mažytė staigmena

Apdovanojame kovo mėnesio BLOGeres! + mažytė staigmena

03. Apr 2019, 12:56 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikos. Na, ar jau įpratote prie atsinaujinusio puslapio? Taip, žinau, kad kai kada puslapis stringa, reikia laukti, kol pasikraus, dalis teksto neįsikelia, kažkur prapuola nuotraukos...Visus jūsų nusiskundimus iškart nusiunčiu specialistui, nes aš bejėgė ką nors padaryti šiuo klausimu. Tačiau, jei kokia dalis teksto ar foto neįsikelia, rašykite man: redakcija@mamyciuklubas.lt - ir viskas bus sutvarkyta.

Bet tai vis techninės kliūtys, kurios - niekas, palyginus...su pavasario nuotaika :) Ir su tuo, ką čia veikiate, kiek darbo įdedate, rašydamos, kaip bendraujate tarpusavyje. Ačiū, kad stengiatės, kad dalinatės tuo, kas jums svarbu ir įdomu.

Kviečiu ir naujokes prisijungti. Nors, manau, kuo gražesni oras, tuo rečiau prisėsite prie kompiuterių, tiesa?! :)

DĖMESIO! Išduosiu vieną mažytę paslaptį - staigmeną (žinoma, kiek vėliau bus visa išsami informacija) - gegužės antrą savaitgalį mes, Mamyčių klubo komanda, rengiame didžiulę ŠEIMOS ŠVENTĘ Vilniaus Rotušėje. Na, bet apie viską - jau visai visai netrukus. Tad sekite naujienas čia ir socialinuose tinkluose! :)

Na o dabar grįžkime prie jūsų blogų, kuriuos rašėte kovo mėnesį. Trumpai apžvelkime...

FLORYTE

MAMATEST

GINTAREP

PROFESIONALI MAMA

JALDIJA

ŠIMTMEČIO VAIKAS

KODELCIA

VINCIERAS

ODISEJAaa

PRIZAI nuo leidyklos Alma Littera

Irena Buivydaitė "Rožių dvaras"

...FLORYTE

Jan Spiller "Astrologija sielai. Mėnulio mazgai ir asmenybės evoliucija"

...MAMATEST

Brandon Sanderson "Miglos vaikai 2 knyga. Iškilimo šulinys"

...JALDIJA

Hugh Howey "Smėlis"

...PROFESIONALI MAMA

Na ir valymo bei prausimosi priemonių gauna:

..

...GINTAREP

Sveikiname visas!

Tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį. O jų kiekiui ribų nėra! p.s. neįskaičuojame dalyvavimą konkursuose, testavimuose ar specialiuose projektuose.

Ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų - ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!

p.s. nepykite, jei ne kiekviena kas mėnesį gaunate dovanų, mat prizų kiekis ribotas, tačiau stengiamės, kad niekas neliktų nepastebėtas.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 04. Apr 2019, 12:58

Aaa, supratau, tai viskas tada dar patogiau 😀 Ačiū, stengiuos jau grįžt i MK, kažkoks apsnūdimo laikotarpis buvo...

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 04. Apr 2019, 09:56

Skaiste, ta paveiksliuko ikonėlė yra - spaudi ją ir įsikelia foto į teksto vidų, o jei paspaudi apačioje, tai susikuria fotogalerija, na kaip būdavo anksčiau fotoblogas, tik visos nuotraukos būdavo užkeltos į viršų horizontaliai, o dabar apačioje 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 03. Apr 2019, 20:41

Man tai vis dar reikia priprasti iki galo. Kažkaip vis lėtai krauna, kartais ir neužkrauna puslapio, tai ir nepažiūriu MK...bet tikiuosi greit viskas išsispręs 😀
Ai ir kėliau tekstą dabar, pirmą kartą atnaujintoj versijoj ir ten galima foto kaip įprastai su ta ikonėle įkelt ir yra mygtukas apačioj, kad pasirinkt foto. Tai taip ir nesupratsu kam tas mygtukas apačioj?

floryte floryte 03. Apr 2019, 20:16

O man tai viskas puikiai keliasi ir užsikrauna pakankamai greit. Pritariu, kad trūksta komentaruose galimybės atsakyti komentaroriui ir šypsenėlių?. Šaunu, kad MK greit švęs tokį puikų jubiliejų!

Gintarep Gintarep 03. Apr 2019, 19:32

Ačiū labai, labai...Man pakliuvo net ilgalaikių svajonių prizas. Dar sykelį ačiū Sveikinu "konkurentes".
Trūksta po komentaru šypsenėlių galimybės įkelti, galimybės įkelti foto , norėtųsi galimybės atsakymo į konkretų komentarą. Man nesiseka kelti tiesiai iš mobilaus ar tik man? Puslapis pikselių atžvilgiu nemažina nuotraukų ar aš nemoku?
O, gi MK juk jubiliejus, jau MK paauglys (mano vaikui, kai suėjo 10 metų gydytoja pasakė: "Sveikinu įžengus į paauglystės periodą".

Profesionali Mama Profesionali Mama 03. Apr 2019, 17:29

Va va, ta funkcija, kad būtų galima atsakyti tiesiogiai žmogui į komentarą, būtų puiku ?

kodelcia kodelcia 03. Apr 2019, 17:23

Sveikinimai mamytėms! Rašiau mažiau, bet skaičiau savų knygų daugiau ir vis įlendu čia - MK kaip priklausomybė saldumynams- žinai, kad yra ir nori dar 😀

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. Apr 2019, 16:56

Ačiū, kad pakomentuojate, tap smagu gauti kažkokį "feedback'ą" 😀 Man irgi kantrybė ne geležinė, aš tai kasdien dirbu puslapyje ir būna momentų, kad viską metu ir nueinu, net nebaigusi teksto, nes niekaip neatsidaro admin puslapis ☹ Bet žinau, kad tai laikina 😀 Svarbiausia, kad jūs nenuleidžiate rankų ir toliau keliate tekstus. Ko jums dar trūksta čia? Man pvz simbolių, šypsenėlių arba galimybės atsakyti komentaruose tiesiogiai vienai ar ktai mamai...gal dar padarys programuotojas 😀 O taip viskas liuks!

floryte floryte 03. Apr 2019, 16:55

Atsiprašau už klaidą - turėtų būti "knygą"!

floryte floryte 03. Apr 2019, 16:47

Mano sieloj šiandien - šventė, nes knyga dovanų gavau!!! Ačiū!?

Profesionali Mama Profesionali Mama 03. Apr 2019, 16:26

Kaip smagu, ačiū už prizą! ?
Pritariu MamaTest, aš irgi gan greitai apsipratau, man naujoji svetainė daug gražesnė. Bet vis dar būna, kad ilgai krauna, tačiau matau, kad mamos kantrios ir rašo savo blogus ?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Apr 2019, 15:14

Valiooo! Ir sveikinimai visoms!
Prie puslapio tikrai pripratau. Na beveik 😀 iš esmės didelių bėdų neturėjau, išskyrus ilgą laukimą, kol pasikraus. Bet viskas gerai! Taip kad, su pavasariu 😉