Apie vilkolakius rimtai arba "Vilko dovana" (Anne Rice)

Apie vilkolakius rimtai arba "Vilko dovana" (Anne Rice)

12. May 2015, 11:05 lina_baj lina_baj

Prisipažinsiu iš pat pradžių į šią knygą žiūrėjau kiek skeptiškai, nes knygų apie vilkolakius ir vampyrus neskaičiau, taigi neskaičiusi ir žymiosios "Interviu su vampyru". 

Pati knygos pradžia (iki kokio 40 puslapio) ne itin įdomi, labai daug dvaro vidaus aprašymo, bet vėliau įvykiai pradeda suktis ir veiksmas labai įtraukia. Tai tikrai ne koks romantizuotas vampyro meilės romanas su mirtingąja... Jaunas vyrukas gauna taip vadinamą vilko dovaną ir ieško daug atsakymų, kodėl, kaip, kas toliau... Nuotykiai vietomis žiauroki, nemažai detektyvo elementų, netgi trilerio. Turinys tikrai ne lėkštas, kas man itin patiko.

Turinio nepasakosiu, nes gal kas susigundys paskaityti, bet galiu pasakyti, kad buvo įdomu ir džiaugiuosi, kad langą į vilkolakių pasaulį pravėriau su šia knyga.

Įtraukė, suintrigavo, nebuvo nuspėjama. 

Rekomenduoju :) Ir galvoju, kad gal reikia paskaityti "Interviu su vampyru", na dėl bendro išsilavinimo.

Liucyte Liucyte 12. May 2015, 11:54 lina_baj

Super! 👍 😀

lina_baj lina_baj 12. May 2015, 11:30 Liucyte

😀 Aš iš tų, kur greitai skaito 😀 Net su vežimuku pasivaikščiodama kartais paskaitau, kad tik būtų ką skaityti... 😀 Jau savo bibliotekoje beveik viską išskaičiau 😃 Būčiau žiemos metu turbūt per pora dienų suskaičius, o dabar per lauko darbus ilgiau užtrukau 😃

Liucyte Liucyte 12. May 2015, 11:27

Kokia spartuolė! 👍 Aš su savąja knyga vis dar įstrigusi... Tas pavasaris, kaip visada, - labai daug laiko nusineša: tvarkymasis namie, sode, sekiojimai paskui ropliuką, o knyga vis laukia ir laukia savo eilės... 😀