Apyrankės gamyba - komandinis darbas

Apyrankės gamyba - komandinis darbas

08. Feb 2015, 13:11 Gintarep Gintarep

Daug negaišiu laiko, rašydama, kiek ilgai su vaiku aptarinėjome priemones, tėčio pasiūlytus įrankius, o svarbiausia - vaiko pasiūlytą  v i z i j ą.20150208130855-52701.jpg

Paminėsiu, kad niekada nesivėriau sau jokio papuošalo, nes visada maniau, kad   n e p v y k  s.  Tad dėl to nelemto žodelio čia aš ir esu.  Šiai minutei puikiai žinau, kad šiame projekte aš atliksiu tik vadybininko ar reklamos specialisto  funkcijas, o mano mažoji pagalbininkė bus  vykdytoja, o  gal ir tėtė mums padės su savo įrankiukais?

Tad pradžiai galime pasirodyti savo turimas medžiagas, nes tikrai nesu nusiteikusi ką nors pirkti, bent turimas medžiagas reikia  sunaudoti, o jei ko ir trūks - manau padės kūrybiškumas. Gal vadovė labai nepyks dėl tokio mano požiūrio?

Tad kaip minėjau tėtė sakė patalkins dėl įrankių, o medžiagos kaip? Vielučių turime įvairiausių spalvyčių: juodą, geltoną, raudoną, žalią. Daugiausia turime juodos, gal ją ir naudosime (kažkada su vaiku nėrėme iš vielučių sages).

Karoliukų irgi iš didelės gausybės kol atsirinkome norimų ir mūsų manymu, derančių. Vyko  diskusijos ir  derybos.

Dar turime visokių kitokių geležiukų, didžiai laimei radome ir užsegimą.

Pamaniau,kad gali neužtekti karoliukų, bet manau tiks grandinėlės gabaliukas, o gal vadovė paprieštaraus tokiai mano vizijai?20150208130757-60735.jpg

Tad šiai minutei mes su vaiku manome, kad mūsų vizija jau pakankamai reali. Ar mums gausis? Gal gausis, gal ne. Juk svarbiausia pasiryžti kažką bandyti, ar ne?

08. Feb 2015, 19:23 Gintarep

Dabar man aišku, viskas liux 👍

Gintarep Gintarep 08. Feb 2015, 16:18

Aciu uz patarimus.
Raudoni su dviem skylutemis , o sviesiai rudi bus trimis eilutemis. Tai gausis, kaip ir penkios eilutes: pilka-retesne raudona, pilka-retesne raudona, pilka 😀 Ar tai nera imanoma? Per daug fantazijos ?

08. Feb 2015, 15:07

Laba diena, aš visada už kūrybiškumą 😀 karoliukai žaismingi, spalviškai gražiai žiūrisi. Dėl įrankių suprtau, kad tėtis padės, bet dėl detalių reiks čia kažkaip prieiti kompromisą. Gal galite tiksliau parodyti, ką naudosite užzegimui? Nes kasmaišelyje sudėta, matau pakabukus. Jei neturite spaustukų, apsaugėlių ir paties užsegimo, reiks tikrai daug kūrybiškumo arba elementarių sprendimų - be užsegimų 😀 raudonieji karoliukai su dviem skylutėm ar viena? darysite dviejų eilių ar vienos eilės apyrankę? Kai žinosiu atsakymus - ieškosim sprendimų 😀🌷

jaldija jaldija 08. Feb 2015, 14:11

Puiku 👍 Geros ir smagios tolimesnės kūrybos🌷