Ar mes būname alkani?

Ar mes būname alkani?

04. Mar 2021, 13:42 RenataŪselienė RenataŪselienė

Ar žinojote, kad pirmokų nemokamas maitinimas nenutrūksta ir karantino metu?

Taip taip, karantino metu visi pirmokai gauna maisto davinius. Mes gavome laišką iš mokyklos, kad daviniu galima atsiimti kas dvi savaites mokykloje, gavus atskirą informaciją kada vyksta dalinimas.
Pirmą kartą užsiregistravau smalsumo vedama, nes internete buvau prisiskaičius daug neigiamų atsiliepimų apie tai, kas dalinama. Nemeluosiu, tikrai buvo smalsu iš arčiau pažiūrėti ir ką gi dalina. 

Maloniai nustebau. Produktai tikri geri, ir ne pigiausi (ko tikėjausi). Kas dvi savaites Gabrielės davinį sudaro dviejų rūšių šaldytos mėsos įpakavimai, grietinės indukas, sviesto pakelis, ir sūrio lazdelės. 

Taip pat neseniai prie šio davinio prijungė ir pieno programą. Čia jau davinuką gauna ne tik Gabrielė, bet ir Simonas, nes ji taikoma visiems pradinukams. Davinio turinį sudaro du jogurtai, litras pieno ir kietasis Džiugo sūris.

Paskutinio davinio metu viską gavome kartu. Drąsiai galima teigti, kad buvo ir pietums ir desertui maisto.

Būtų juokinga, jei nebūtų graudu, suvokus, kad tokie daviniai kai kurioms šeimoms yra tikras išsigelbėjimas ir mane labai džiugina, kad tokiu sunkiu visiems laikotarpiu vaikučiai nėra pamirštami ir užtikrinama galimybė jiems gauti maisto.

floryte floryte 05. Mar 2021, 21:23

Renata, o aš nustebau, kad jūsų davinyje- žalia mėsa!?

RenataŪselienė RenataŪselienė 05. Mar 2021, 20:03

Floryte,Jūsų davinys visai pabangus. Aš galvojau mes čia jau gerai gavom, bet yra kur tobulėti 😀

floryte floryte 04. Mar 2021, 22:35

Mano pirmokėlė irgi gauna! Likau maloniai nustebinta dėl produktų kokybės: sviestas, saulėgrąžų, net alyvuogių aliejus - tik aukštos kokybės, puiki grietinė, kiaušiniai, fermentinis sūris, sūrio dešrelės, varškė, pilno grūdo miltai, lęšiai, makaronai, net pieniškos dešrelės- tobulo skonio ir kokybės geros! Žodžiu- džiaugiamės, kad maistas vaikams- puikus!?

Simonadub Simonadub 04. Mar 2021, 22:01

Džiugu, kad gauna

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 04. Mar 2021, 19:53

Tikrai džiugu, kad vaikučiai gauna. Juk tikrai kažkam tai tikras išsigelbėjimas