Atrodai, kaip po atostogų šiltuose kraštuose!

Atrodai, kaip po atostogų šiltuose kraštuose!

19. Jul 2017, 00:36 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tai komplimentai, kurie mane lydi jau pastarąją savaitę. Mano nuostabus įdegis stebina aplinkinius, nes socialiniuose tinkluose nuotraukų iš atostogų pliaže nebuvo, o atrodau… Taip, atrodau, kaip ką tik grįžusi iš Turkijos :) Nes Lietuvos pajūryje kol kas tokio įdegio dar „nepasigautum“. Ir viskas tik dėl laipsniško savaiminio įdegio losjono „Vita Liberata FABULOUS“ iš http://vitaliberata.lt/. 

Kam tinka šis losjonas?

- Toms, kurios tausoja sveikatą. Ir supranta, kad kiekviena diena pagulėjus saulėje vėliau pridės metus kitus ant veido. Dažnas deginimasis skatina senėjimo procesus ir ne paslaptis, yra vienas iš melonomos sukelėjų. 

- Toms, kurios yra labai šviesios odos ir net penkiolika minučių saulėje jas paverčia rausvais… paršeliais. Kalbu ne apie kubatūrą, bet apie spalvą :) 

- Toms, kurios dirba ir neturi laiko (bei pinigų) šiltoms atostogoms. Tikrai ne visos gali sau leisti laiko ir finansiniu atžvilgiu atostogas prie jūros ar ežero

- Toms, kurios augina vaikus - mamoms. Nes kiekviena mūsų žino, kad būnant pliaže su mažyliais, ramiai pagulėti tikrai neįmanoma. Teks kapstytis smėlyje, žaisti vandenyje, statyti pilis, ieškoti akmenukų… Koks rezultatas? Įdegsite tik vieną pusę, pečius ir viskas, nes nebus laiko pasivartyti gaudant tolygų įdegį. 

- Toms, kurios ruošiasi šventei - vaiko krikštynoms, draugės vestuvėms ir nori atidengti baltus, kaip sūris pečius. Vos keli vakarai pasitepliojimų ir atrodysite, lyg ką tik iš Turkijos.

20170718213558-49671.jpg

Turbūt tikrai radote bent kokių bendrumų su kuria nors išvardinta grupe ir išvada - toks kremas reikalingas visoms!

Naudojimas paprastesnis nei paprastas - nusiprausiate duše, nusišveičiate pylingu arba tiesiog aštresne plaušine ir nusišluosčiusius KRUOPŠČIAI išsitepate. Nepamirštate kaklo, alkūnių, visų visų kūno dalių, net ir kulnų. Po to BŪTINA nusiplauti gerai rankas su muilu, jeigu nenorite vėliau sulaukti klausimų dėl geltos. 

Esu naudojusi ne vieną savaiminio įdegio kremą - ir laipsninio, ir „smūginio“ efekto, bet visų jų pagrindinis minusas kvapas. Ta pagrindinė sudedamoji medžiaga, kuri suteikia rudumą, turi tokį nenusakomą specifinį kvapą. Kadangi šis yra laispninis ir tikrai labai natūraliai bei palengva ruduoja, jokio kvapo nėra! Visiškai. Tepant atrodo, kad tai malonus, baltas, drėkinantis, lengvai įsigeriantis kūno losjonas. Pasitepi vakare - ryte oda švyti sveiku įdegiu. Ir kremas nedažo nei naktinių, nei patalynės. 

Net sugalvojau šūkį, kaip galima pristatyti kremą reklamose - saulės spinduliai viename buteliuke! Ieškokite http://vitaliberata.lt/

20170718213614-93268.jpg

jaldija jaldija 20. Jul 2017, 00:24

nieko sau...👍👍👍

floryte floryte 19. Jul 2017, 15:15

Oho koks odos spalvos skirtumas...😀👍