Audringas vakaro skaitinys

Audringas vakaro skaitinys

02. Jun 2014, 19:58

Apie sia knyga nieko nezynojau iki kol cia,mk forume,viena mamyte apie ja uzsimine. Ji turejo elektronine versija tad mielai atsiunte ir man ja paskaityti.

 

Skaityti nelabai esu megeja,bet si knyga prikausto :) Prisipazinsiu,pirma karta kai skaiciau ji man buvo tokia nuobodi,kad net palikau nebaigta. Viena diena nuobodziavau ir prisiminiau sia knyga. Pradejau skaityti nuo ten,kur ana karta uzbaigiau. Pasyrodo buvau palikus ja butent "ant veiksmo". Knyga skaitosi labai lengvai. Juokais sakant,ja geriau skaityti vakare  ( kas skaite supranta apie ka as :))

 

Trumpai tariant si knyga apie nekalta panele kuri pasirase vyriskio zaidimu sutarti. Sutiko,kad su ja butu elgiamasi kaip su zaisliuku,kad su ja darytu viska ka tik uzsigeidzia. Tad ji pasiduoda intymiems reikalavimams.Dar turiu sios knygos kitas dvi dalis. K

nyga tikrai pakeri ir "uzkabina".Kartais net pagalvoju,kad greiciau ateitu vakaras,tada uzmigdzius vaikus paimsiu sia knyga ir vel pasinersiu i sia istorija :)

 

 

 

 

 

 

 

 

03. Jun 2014, 11:20

O as sakyciau pirma geriausia, antra man pasirode nuobodi, o trecia jau toks lengvas romanas, nors siaip visas tris perskaiciau per savaite 😀

03. Jun 2014, 09:43 pypse

na kolkas skaitosi neblogai.gal antroj daly vel ja mesiu 😃

pypse pypse 03. Jun 2014, 08:50

Perskaičiau visas.
Pirma buvo idomi dėl intrigos - sutiks ar ne.
Antra kaip ten viskas išsirutulios.
o paskui jau viskas skystai labai...
man pirmos turinys patiko dėl pačios minties, ką gali žmogus dėl kito? dėl ko ir kaip priimami sprendimai, pabėgau nuo to išslaisvinančio stiliaus. Kuris pradžioje tikrai vau, vėliau tas pats per tą patį.

Krisliukas Krisliukas 03. Jun 2014, 07:35

ir vėl ta nieko verta knyga... 😀

02. Jun 2014, 22:38 pypse

dar tik pirma dali skaitau 😀 perskaitei visas dalis?

pypse pypse 02. Jun 2014, 22:01

Kad pirma knygos dalis ir yra didziausia intriga ar sutiks pasirasyti knyga ar ne.

02. Jun 2014, 20:04

nzn kodel nenusistate moteru klubas --> biblioteka --> konkursas.nors buvau parinkus ☹