Augustės dienoraštis: jau dešimt metų!

Augustės dienoraštis: jau dešimt metų!

27. Aug 2023, 18:21 floryte floryte

    Augustė visus dešimt metų augo kartu su Mamyčių klubu! Net nesitiki, kaip greit prabėgo šitiek metų! Kiek daug įvairių akimirkų užfiksuota, pasidalinta patirtimi su kitomis MK mamytėmis, pasinaudota jų išmintimi ir patarimais. Augo mano mergaitė, ir aš kartu su ja augau, nes nuolat tobulinau savo žinias ir gebėjimus. Vaiką auginant, jų reikia neįtikėtinai daug!  

    Kiekvienas amžiaus tarpsnis - ypatingas! Dešimtmetė Augustė - ypatingai smalsus, drąsus, aktyvus, iniciatyvus, bendraujantis vaikas. Susiprojektuoti ir pasigaminti lentyną, nugenėti buksmedį, išsikepti keksiukus, pasirūpinti namų augintiniais - vis daugiau ir daugiau geba vaikas. 

   Gyvenimas atneša įvairių naujovių, iššūkių, kuriuos turi įveikti. Augustei taip pat teko daug išdrįsti ir išmokti: susigyventi su akiniais, kuriuos turi nešioti; išdrįsti pasakyti savo nuomonę žmonėms, kurie sako, kad tavo nuomonė nesvarbi; priimti sprendimus, kuriuos kartais nelengva priimti...

   Pačių geriausių, nuostabiausių dalykų linkiu Augustei sulaukus dešimties metų! Teišsipildo tavo svajonės! Myliu tave, dukryte!!!!!!! Ir į kosmosą, mes abi tikrai kažkada nuskrisim - taip, kaip tu ir svajoji!

 

floryte floryte 28. Aug 2023, 20:06

Egle, ačiū!🤗❤️

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 28. Aug 2023, 13:52

Su gimtadieniu! 😀 Ir te išsipildo visos jos svajonės!