Aviliuko blogas: Mes jau ruošiamės Kalėdoms

Aviliuko blogas: Mes jau ruošiamės Kalėdoms

26. Nov 2015, 12:29

Tikra tiesa, kad atsiradus vaikams, šventės įgauna prasmę. Šiais metais ypatingai noriu puošti namus, įprasminti adventą ir jaukiai laukti švenčių. Taip Adelei formuodama visas vertybes, Advento prasmę, švenčių šilumą. Okey, ji dar maža, bet nesutinku, kad nemato namuose permainų, o Advento maldą, kad ir ne taip išgirs, kaip girdės suaugę, bet puoselėti ir mylėti Kalėdų laukimą-pradėsime dabar.

                             Mūsų startas- kalėdinio vainiko gaminimas. Šiais metais ji stebėjo procesą, rankutėsi laikė kankorėžius, juos ragavo . Eglės šakos, jai paliko didžiulį įspūdį. Kas kart atsargiai lietė ir nepabijojo dūrių. Su kiekvienu prisilietimo, matyt, ji tikėjosi mažesnio dūrio. Lietė ir lietė..

                             Kai šiandien užkabinau vainiką, kaimynai pagalvojo, kad man visai jau, kad per ankti ir t.t. Aš jau senai nebekreipiu dėmesio į kitų nuomones. Man tai svarbu ir noriu, kad tai prasidėtų anksti. Beprotiškai laukiu sniego. Noriu Adelę supažindinti su juo.

                             Vainikas gavosi didžiulis, apšlakstėme jį sniegu ir užkabinome Kalėdoti. 

jaldija jaldija 26. Nov 2015, 16:06

👍

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 26. Nov 2015, 12:45

Labai gražu 😀 O mintis, kad atsiradus vaikams, šventės įgauna prasmę, tai tikra tiesa 😀 Dar pridurčiau, kad jie sugrąžina Kalėdinę nuotaiką, laukimo džiaugsmą..kas jau buvo šiek tiek nuslopę 😃