Kokių blynų receptų žinai? Juk artėja Užgavėnės, tad laukiame jūsų gardžiųjų blynų, blynelių, sklindžių, lietinių receptų fotoblogų konkurse "Misteris Blynas 2013" iki vasario 12 dienos.
Avižiniai blyneliai su obuoliais
Sudėtis:
2-3 šaukštai avižinių dribsnių,
šiek tiek pieno arba vandens,
1-2 šaukštai miltų,
2 kiaušiniai,
obuolys,
cukrus, druska.
Gaminimas:
Avižinius dribsnius užpilame vandeniu arba pienu ir palaikome maždaug 20 minučių, kad išbrinktų.
{smallpic:1}
Tuomet įberiame miltus, įmušame porą kiaušinių ir įtarkuojame obuolį. Į šią tešlą įberiame šiek tiek cukraus ir druskytės pagal skonį.
Kepame aliejuje, kol gražiai pagels. Šie blyneliai tuo unikalūs, jog neprisigeria aliejaus. Juos galima pagardinti obuoliene ar kita uogiene.
{smallpic:2}
Skanaus!