Sveika, greita ir skanu - trys žodžiai, apibūdinantys avižinių dribsnių ir morkų blynus.
Blynams reikia:
stiklinės avižinių dribsnių
pusė stiklinės miltų
2 kiaušinių
stiklinės pieno
70-100 gramų morkų
cukraus (arba medaus)
aliejaus blynų kepimui.
Kaip gaminti?
Avižinius dribsnius užpilame pienu 15 -ai minučių, kad išbrinktų.
Į masę įmušti kiaušinių trynius.
Smulkia tarka sutarkuojame morkas ir ddamę į masę.
Dedame miltus, cukrų (arba medų), o tada - išplaktu siki putų baltymus.
Iš gautos masės keptuvėje kepame mažus blynelius.
Skanaus!
šaltinis: Maminklub.lv
ryt atsiusiu receptuka is vistienos 😀
Taip, taip, labai laukiame ir mūsų mamyčių atsiųstų receptų.Aūūūū, mamytės!
ačiū už puikų receptą. aš kepu tokiuus tik be morkų ir nesaldžius.
bet tai kaip čia yra.. mamytės mūsų receptų nebekelia??? iš lv puslapio tik receptukai plaukia 😃
mano mazius miegsta blynelius 😀 reikes pabandyt gal patiks ir sie blyneliai 😀