Avon kremas: kiek nedaug tereikia iki šypsenos

Avon kremas: kiek nedaug tereikia iki šypsenos

19. May 2015, 15:11 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Veido kremus renkuosi itin atidžiai. Nežinau, kaip jums, tačiau man veido kremų nedovanoja nei sesuo, nei artimieji, nes juk pati geriausiai žinai, kokia tavo oda ir kas jai geriausiai tinka. Stengiuosi būti atvira naujovėms ir, kai į rankas pateko AVON nutraeffects dieninis kremas, pagalvojau - kodėl gi nepabandžius.

Pirmiausia labai patiko pati pakuotė - kompaktiška, nedidukė, elegantiška. Patogi ir namie, ir kelionėje. Dar neatidarius apžiūriu ir perskaitau visus galimus užrašus ant pakuotės. Drėkinamas veido kremas SPF 15. Aha, tai reiškia, kad ne tik drėkina, bet dar ir papildomai saugo veido odą nuo žalingo UVA/UVB spindulių poveikio. Visai neblogai.

Skaitau toliau: tinka jautriai odai, nekelia alergijos, be parabenų ir dažomųjų medžiagų. Tai ir yra svarbiausia.

Pakuotė įvertinta, gilinamės toliau - išimu stiklinį 50 ml indelį. Vertinu tokius indelius, nors jie ir sunkesni, tačiau tai parodo, kad kremas bus daug kokybiškesnis nei plastikinėse pakuotėse.

20150519152007-60033.jpg

Dangtelis atsisuka lengvai - prikišu nosį - malonus kvapas. Dar vienas labai svarbus kriterijus, renkantis kremus - tai jo kvapas. Žinoma, geriausia, kad jo visai nebūtų, tačiau jei jau yra, tebūnie gaivus ir neerzinantis. Šis kremas kaip tik toks. Net jei kremas būtų iš geriausios firmos, atitinkantis visus įmanomus kokybės kriterijus, bet jei kvapas mane erzins - aš jo paprasčiausiai nenaudosiu.

Kol kas tik vieni pliusai. Na ir belieka išbandyti. Pirmiausia pasitepu rankos odą…dėl viso pikto. Kremas įsigeria akimirksniu, dar prikišu nosį, juk nuo odos kremo kvapas sklinda kiek kitoks, nei tiesiai iš pakuotės. Mmm…gaivu, primena mamos kremą iš vaikystės.

Galiausiai pasitepu veido ir kaklo odą. Lengvais judesiais įmasažuoju. Oda po kelių akimirkų tampa glotni ir švelnutė. Prisiglaudžiu prie dukrytės...netyčia :) Mama, kuo čia taip skaniai kvepi? Nusišypsau :)

Ech, kiek nedaug tereikia, kad diena prasidėtų puikiai!

floryte floryte 19. May 2015, 23:11

Aš irgi esu reikli kremams, bet šis man tiko😀 Pritariu viskam, kas parašyta👍

lina_baj lina_baj 19. May 2015, 16:33

Aš dar nepradariau savojo... Reik būtinai išbandyti 😀 👍

Liucyte Liucyte 19. May 2015, 16:30

Labai gražus atsiliepimas 👍 Mano mintys apie kremą panašios. Netrukus susikaupsiu parašyti ir savo atsiliepimą 😀

19. May 2015, 16:27

Lyg mano mintys būtų sudėliotos 😀 Nuostabios iliustracijos 😉