AVON kūrybinis konkursas "Tau, mama!"

AVON kūrybinis konkursas "Tau, mama!"

30. Apr 2015, 09:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Artėjant Motinos dienai, kartu su mūsų draugu AVON iškilmingai skelbiame naują kūrybinį konkursą "Tau, mama!"

Esame pačios mamos, tačiau nepamirškime pasveikinti ir savo mamų, močiučių bei padėkoti už tai, kad užaugome, subrendome ir esame tokios, kokios esame.

Konkurso sąlygos:

-Atsiųskite nuoširdų ketureilį arba ilgesnį eilėraštį, kurį norite skirti MAMAI ar MOČIUTEI. Jei nesiseka kurti eiles, galite parašyti sveikinimą, padėką ar tiesiog savo pamąstymus, susijusius su mama, močiute, Mamos diena ir pan.

-Konkursas truks nuo balandžio 22 iki gegužės 3 d. imtinai. 

-Rinksime net 5 laimėtojas, kurias paskelbsime gegužės 4 d.

Kaip atsiųsti blogą:

- paspauskite ant savo profilio,

- išsirinkite "Pridėk straipsnį", tada rubriką MOTERŲ KLUBAS ir žymas - AVON-gaminiai bei MOTINOS-DIENA,

- parašykite eilėraštį arba sveikinimą mamai ir įkelkite nuotrauką (pagrindinę įkelsite, paspaudę Browse, jei norite foto į tekstą, spauskite žalsvą ikonėlę)

- išsaugokite ir jūsų blogas po kelių sekundžių pasirodys portale.

O štai kokie puikūs prizai laukia laimėtojų Motinos dienos proga!

PRIZAI

 AVON odos priežiūros linijos „Nutra Effects“ dieninis kremas!

www.avon.lt

20150421113019-12329.jpg

„Nutra Effects“ - tai nauja „Avon“ odos priežiūros linija, kurios pagrindą sudaro aktyvus sėklų kompleksas – sėklų ekstraktų, būtinų antioksidantų ir vitaminų mišinys. Kiekviena linija pritaikyta konkretaus tipo odos poreikiams, o priemonėse slypinti sėklų galia lemia sveiką ir gražią odos išvaizdą. „Nutra Effects“ priemonėse nėra parabenų ir dažiklių, todėl jie puikiai tiks natūralumą besirenkantiems žmonėms. 

Drėkinamoji „Nutra Effects“ linija sukurta aktyvaus sėklų komplekso su ispaninio šalavijo sėklomis pagrindu. Šios sėklos - tai turtingas vitaminų, mineralų ir vertingų riebalų rūgščių omega 3 ir 6 šaltinis. Ispaninio šalavijo sėklos gali sugerti 12 kartų daugiau vandens nei sveria pačios, tad, būdamos kremo sudėtyje, prailgina drėkinimo laikotarpį.

Šios priemonės stiprina odos apsaugą nuo išorinių veiksnių, tokių kaip vėjas, šaltas ir sausas oras, suteikia intensyvų drėkinimą ir maitinimą 24 val., tad oda atrodo sveikai. Tinka visų tipų odai, bet kokiam amžiui. Rekomenduojama sausėti linkusiai odai.

 

20150421143835-12033.jpg

Gabriele, jau šios žymos yra Moterų rubrikoje. Atsiprašau, buvau neįdėjusi 😀 O nuotrauka gali būti kad ir asociatyvinė prie jūsų eilėraščio ar šiaip sveikinimo mamai. Jei turite mamos ar močiutės, kuriai skirsite eiles, nuotrauką - tai visai puiku 😉

ODISEJAaa ODISEJAaa 22. Apr 2015, 17:23

Nera net tokiu žymu..

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 22. Apr 2015, 16:42

ir ar nuotrauka turi buti motinos ar seip kokia nors?

 ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡ 22. Apr 2015, 16:41

nerandu kad butu pasirinkti avon ir motinos-diena....