BioEco kvapų degustacija: mažytis prisilietimas prie kvapų pasaulio..

BioEco kvapų degustacija: mažytis prisilietimas prie kvapų pasaulio..

27. Oct 2014, 14:01

Šį šeštadienį Klaipėdos mamytės turėjo puikią progą ištrūkti iš namų, iš kasdienės rutinos, leisti savo mažyliams pasimėgauti tėčių/močiučių/kitų artimųjų dėmesiu ir globa, o pačios pasinerti į nuostabų kvapų pasaulį.. į NATŪRALIŲ kvapų pasaulį.

Šilta ir jauki "Bioeco" namų atmosfera buvo puiki atsvara už lango šėlusiam žvarbiam klaipėdietiškam vėjui. Susitikimo dalyves maloniai priėmė Lina ir Viktorija. Laukiant susitikimo pradžios mamos turėjo progą apžiūrėti, susipažinti su Bioeco siūlomos natūralios kosmetikos priemonėmis, natūraliomis priemonėmis buičiai, natūralia dekoratyvine kosmetika.

20141027135250-76675.jpg

Merginų jau laukė nuostabus kvapų pasaulis.

20141027135323-68232.jpg

 Daugeliui iš susirinkusiųjų buvo naujiena, jog uoslės nervas – vienintelis atsinaujinantis. Ir tik sunkūs smegenų pažeidimai gali atimti tą nuostabią gamtos dovaną – uoslę.

Žmogaus kūnas turi savo unikalų kvapą. Moterys turėjo progą tuo įsitikinti pačios. Lina pakvėpino visų riešus tuo pačiu Santalo kvapu. Buvo labai keista ir neįtikėtina, kaip po kelių akimirkų kvapas ant kiekvienos riešo keitėsi. Merginos uodė viena kitos riešus ir negalėjo atsistebėti, jog jis visiškai kitoks nei pas ją pačią.

20141027135428-88728.jpg

Dar vienas atradimas nustebinęs merginas : kvepalų vyrams – NĖRA! Yra tualetinis vanduo, parfumuotas vanduo ir pan., o štai kvepalų – nėra. Pasak Linos, tai dėl to, jog vyrai.. NEMOKA kvėpintis! Neturi  saiko. Štai taip..

Kiekvienas uostas kvapas kiekvienai susitikimo dalyvei kėlė skirtingas asociacijas.. kam kvepėjo pirtele, kam mišku.. kam SPA ritualais. Lina pabrėžė, kad būtina turėti atskirus kvapus atskiroms progoms. Juk taip smagu užuodus tam tikrą konkretų kvapą prisiminti romantišką savaitgalį su mylimuoju.  Beje, mylimojo pasirinkimas taippogi susietas su uosle. Juk mylimas žmogus taip kvepia... 

20141027135621-44648.jpg

Šio susitikimo metu merginos turėjo progą pauostyti vos keletą kvapų iš visos didžiulės kvapų paletės, nors susitikimas užtruko apie 2 val. O kur dar visi kiti neuosti ir nepaliesti kvapai..

Laikas ištirpo bemat.. klausantis Linos patarimų kaip susidraugauti su kvapų pasauliu, kaip jame atrasti tai ko reikia būtent tau ir būtent dabar:  aistros.. ramybės.. elegancijos.. paslapties.. 

 

Susitikimo pabaigoje merginos susidūrė su akluoju iššūkiu: atpažinti kvapą. Buvo labai įdomu „išjungus“ kitus pojūčius, pabandyti tik uoslės pagalba suvokti kas tavo rankose.. O jose toks pažystamas ir mielas..juodųjų serbentų kvapas. 

Smagiais įspūdžiais nešinos iš susitikimo iškeliavo ir mūsų šaunios MK narės:

Rūta: „Tokie malonūs susibėgimai įkvepia, pakylėja aukščiau įprastos kasdienybės, o dar tokie kvapnūs! !! išsinešiau mažytį kvapnių žiedų pasaulėlį iš Bioeco, išskubėjau pas savo mylimuosius tarsi naujai gimusi, su šypsena ir ramybe viduje. Linos palinkėjimas toks taiklus - raskime laiko sau! Mums, moterims, juk tiek nedaug kartais tereikia iki pilnos laimės...“

 Kristina: „Degustacija, man asmeniškai buvo nereali.. užsuptos kvapų, muzikos, malonios aplinkos, geros auros, mano emocijos skleidėsi palengva, ramiai ir jaukiai. Nebuvo to „spirgėjimo“, skubėjimo.. buvo kitas jausmas – stipriai išreikštas pasididžiavimas savo moteriškumu ir vidinis džiaugsmas, kad galiu nors šiek tiek prisiliesti prie tokio fantastiško, galingo ir paslaptingo kvapų pasaulio..“

 

Tariame nuoširdų AČIŪ mūsų šaunias klubo nares priėmusiam Bioeco kolektyvui, ypatingai Linai, už jos malonų bendravimą ir šiltas emocijas!

 

http://www.bioeco.lt/