BROLIUKŲ ŽIEMA: išpildytas pažadas...

BROLIUKŲ ŽIEMA: išpildytas pažadas...

07. Feb 2017, 08:48 kodelcia kodelcia

Labukas, 

Žinot, kaip būna su tais pažadais: jei jau ką pažadėjai, tai ir ištesėk. Taigi, o vieną tokį užsilikusį dar nuo Adventinio kalendoriaus laikų turėjau ir aš. 

Mat su Deimantuku vartydami naują žurnalą tėvams, užmatėm filmuko DAINUOK premjeros reklamą. Sako: o kada mes važiuosim į kiną?" . Patariau paprašyti Nykštuko, kad kokią dieną atneštų bilietus dovanų.  Įsivaizduokit, vaikas nuėjęs prie Adventinio kalendoriaus garsiai išsakė savo norą. Laukė, laukė. Galiausiai prieš Kalėdas sulaukė laiškučio, jog Nykštukas pažada, kad tėveliai artimiausiu metu išpildys vaiko norą. 

Pažadą po gero mėnesio ištęsėjom. Mažąjį broliuką palikom su močiute, nes jautėm, kad jam toks kinas dar per anksti. Skaudančia širdim palikom, bet ką darysi. O patys lėkėm 100 km tikslo link, nes mūsų artimisisiuose miestų kino teatruose tokių filmų nerodo. 

Deimantui, o ir mums, filmukas visai patiko. Prieš tai matytas teileris buvo nykokas, o štai pats fimas davė gerų emocijų visiems.

Misija įvykdyta! Smagu, bent kartą per metus apsilankyti kino salėje, nes vien jau ekrano dydis ir garsas daro įspūdį  ;)

20170207082612-58615.jpg

Tuo pačiu apžiūrėjom Pc MEGA naujoves, vaikas keletą kartų išbandė naująją čiuožyklą, pasivažinėjo traukinuku. 

Šeimadienis praėjo puikiai. O ir mažasis, likęs su močiute pernelyg nestresavo. 

Pabaigai noriu pasidalinti taikliu pastebėjimu apie pažadų svarbą "Neįvykdyti duoto pažado – tas pats, kas įžiebti viltį ir paskui sąmoningai ją sutrypti. Todėl geriau nežadėti, nei pažadėjus neįvykdyti. Gal ir ne visada galime padaryti tai, ką norėtume, tačiau žadėti ar ne – visada mūsų valioje. Ypač svarbu laikytis vaikams duoto žodžio, nes vaikai mokosi iš  suaugusiųjų elgesio pavyzdžio " (daugiau apie tai skaitykite https://www.google.lt/amp/s/ruvi.lt/2012/09/10/apie-pazadus/amp/ . 


Geros dienos!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 08. Feb 2017, 13:59

Šaunu. O tai, kad reikia laikytis žodžio tikra tiesa, iš ko kito, jei ne iš mūsų vaikai to ir mokosi 😀

jaldija jaldija 07. Feb 2017, 16:07

šaunu, kad vaiko svajonė išsipildė. Smagiai praleidot laiką👍🌷