CURAMED - pirmoji pagalba peršalus!

CURAMED - pirmoji pagalba peršalus!

21. Nov 2019, 23:45 reaqua reaqua

Artėjant žiemai, Mamyčių klubas vėl rūpinasi savo klubo nariais, suteikdami galimybę išbandyti norvegišką Curamed produkciją. Šį kartą sėkmė nusišypsojo ir mums - turime galimybę išbandyti puikiąją Curamed produkciją, apie kurią turbūt girdėjo kiekvienas, ypač auginantis vaikus.

PRIEŠPIENIS. Su šiuo žodžiu man asocijuojasi Curamed produkcija. Norvegijos farmacininkai, panaudodami unikalią gamtos dovaną – priešpienį, sukūrė nuostabų produktą vaikams ir suaugusiems.

Testavome 4 Curamed produktus. Taigi pateiksiu savo įžvalgas ir vaikų atsiliepimus :)

Curamed kramtomos pastilės vaikams nuo 3 iki 11 metų. Pastilėse yra priešpienio, vitamino C, nėra cukrų. Vaikams vaisinis skonis patiko. Mielai sukramtė ir trimetis, ir šešiametis. Pakuotės dizainas mielas akims, žaismingas. Vaikai apžiūrinėjo, klausinėjo "kodėl tas pienas toks geras?" :)

Pakuotės atidarymas patogus. Pateikta visa reikalinga informacija.

Curamed pastilės yra dviejų rūšių:

1. Vaikams - ruda pakuotė, vaisių skonio;

2. Suaugusiems ir vaikams nuo 11 metų - mėlyna pakuotė, citrinų skonio.

Curamed naujiena - karštas gėrimas kvėpavimo takams ir gerklei. Pakuotėje yra 8 pakeliai paruošto gėrimo. Pakeliai atsiplėšia patogiai. Granules supylus į puodelį užpilame karštu vandeniu. Skonis labai malonus, nėra aitrumo kaip kituose tokio tipo gydomuosiuose gėrimuose.

Taigi išbandyta darbe, nes visi aplink čiaudo, ir pradėjau jausi, kad "gerklę kabina". Sutapimas ar ne, bet kol kas dar neįsisirgau ;)Pakuotė maloni akiai, ryški. Pakuotėje pateikta reikalinga informacija aiškiai.

Šis gėrimas pagamintas naudojant natūralius produktus - vaistinių svilarožių džiovintų šaknų ekstraktą, dirvinių mėtų aliejumų ir vitaminą C.

Gėrimo paruošimas taip pat aiškiai parodytas pakuotėje. Puiku, kai viskas vienoje vietoje ir nerikia traukti ir skaityti didžiulių informacinių lapelių. 

Curamed gėrimai yra dviejų rūšių:

1. Juodųjų serbentų ir spanguolių skonio;

2. Imbiero, medaus ir citrinos skonio.

Kadangi pati labiau mėgstu uogas, tai man labiau patiko judųjų serbentų skonis. O štai vyrui labiau imbiero.

Padėka Mamyčių klubui už galimybę testuoti šiuos produktus. Džiugu, kad gamintojai siekia kurti kuo natūralesnius produktus, kuriuos mes ir mūsų vaikai naudojame. Juk kiek daug galima pasiimti iš gamtos.

Curamed produkciją skonio, dizaino prasme vertiname aukščiausiais balais. Vaikai teigiamai įvertino kramtomasias tabletes ir sužinojo, kad priešpienis naudingas jų gerklytėms.

Naudosime ir nesirgsime ! ;) Ačiū CURAMED !