CuraMed produktai gerklei

CuraMed produktai gerklei

20. Nov 2019, 10:13 Dovileab Dovileab

Gerklė mūsų šeimoje yra silpnoji vieta. Kartas nuo karto kažkuris kenčiam nuo gerklės skausmo. Šiomis dienomis tiek man, tiek dukrytei eilinį kartą buvo paraudusi gerklė, tad turėjome progą išbandyti CuraMed pastiles ir karštuosius gėrimus.

Urtė testavo CuraMed gerklės pastiles vaikams. Mažoji labiausiai įvertino pastilių skonį. Ji nusprendė, kad pastilės yra pieniško šokolado skonio, tad nuo šiol kiekvieną rytą tikrinam, ar jos gerklė kartais ne raudona, kad tik būtų proga pasiprašyti šių pastilių :).

Iš tiesų pastilės yra vaisių skonio, su vitaminu C. Didžiausias šių pastilių ir apskritai CuraMed produktų gerklei išskirtinumas, kad jose yra karvių priešpienio. Taigi ant vaikiškų pastilių pakuotės pavaizduota miela ir linksma karvutė, dominuoja balta ir švelniai ruda spalvos. Dukrytei, matyt, pakuotė pasirodė patraukli, tad ir pastilės priminė pienišką šokoladą.

Aš testavau CuraMed gerklės pastiles suaugusiems. Mane taip pat labiausiai sužavėjo pastilių skonis. Nemėgstu labai aštrių mėtinių ar citrininių skonių, kuriuos po to gerklėje jauti dar kurį laiką. Šios pastilės yra švelnaus citrinų skonio, tačiau jų poveikis jaučiamas iškart. Skaudančią gerklę nuramina puikiai! 

Pastebėjau, jog ant pakuotės užrašyta “Skandinaviška kokybė”. Išties visad atkreipiu dėmesį į skandinaviškus produktus. Tikiu jų kokybe ir orientacija į žmogų (vartotoją). CuraMed produktai yra gaminami Norvegijoje, naudojant pažangias technologijas, kurios leidžia produktuose naudoti karvių priešpienį.

Taip pat išbandėme CuraMed karštuosius gėrimus - juodųjų serbentų, spanguolių ir mėtų skonio bei citrinų, imbiero ir medaus skonio. Prisipažinsiu, šiek tiek bijojau ragauti šių gėrimų, kadangi mano skonio receptoriams karštųjų gėrimų ypač aštrūs skoniai yra per stiprūs. Tačiau čia jau iš kvapo pajaučiau, kad viskas bus gerai. Tiek kvapas, tiek skonis abiejų gėrimų yra švelnus, primenantis arbatas.

Labai patiko šių gėrimų pakuotės. Nemėgstu skaityti vartojimo instrukcijų ar pan. Čia visą man svarbią informaciją radau aiškiai ir paprastai pateiktą ant įpakavimo - sudėtis, gėrimo paruošimo būdas, vartojimo būdas, tai, kad gėrimų negalima vartoti besilaukiančioms ir maitinančioms.

Taip pat patiko tai, kad gėrimą galima pasiruošti labai greitai. Granulės greitai ir lengvai ištirpsta karštame vandenyje ir gėrimas primena skanią  bei sveiką arbatą, nuraminančią gerklę, suteikiančią šilumos ir jaukumo, kai organizmui reikia šiek tiek pagalbos šaltuoju metų laiku.


Ačiū už galimybę išbandyti CuraMed gerklės pastiles bei karštuosius gėrimus. Tai tikrai atradimas mūsų šeimos mažoms ir didelėms gerklytėms :).