Tai lengvas ir labai gaivus jogurtinis desertas - tiks ir vaikams, ir suaugusiems.
Reikės:
Persikų jogurtas
želatinas
2 greipfrutai
uogienė
Ištirpiname želatiną.
{smallpic:1}
Į indą supilame persikinį jogurtą
{smallpic:2}
Iš 2 greipfrutų išspaudžiame sultis.
{smallpic:3}
{smallpic:4}
Želatiną pakaitiname, tačiau neužverdame. Dalį jos pilame į jogurto masę, dalį į sultis.
{smallpic:5}
Įdedame šaukštelį raudonųjų serbentų uogienės.
{smallpic:6}
Į formą įpilame šiek tiek sulčių su želatina ir padedame į šaldytuvą. Kai sustings, ant viršaus pilame jogurtą su želatina. Ir vėl į šaldytuvą.
{smallpic:7}
Tad pilame sulčių su uogiene ir želatina ir - vėl į šaldytuvą.
{smallpic:8}
Paskutinis sluoksnis - jogurtinis.
Skanaus deserto!