DISKUSIJA: Ar mažylis trukdo intymumui?

DISKUSIJA: Ar mažylis trukdo intymumui?

11. Dec 2014, 08:40 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Viena mamytė norėtų šiandien padiskutuoti su jumis intymumo klausimu. Gavome štai tokį jos laiškutį:

Daugelio šeimų bendroje lovoje anksčiau ar vėliau įsitaiso mažylis. Kūdikį lovoje patogiau maitinti. Šalia tėvų jis geriau išsimiega, nes jaučia jų artumą. Ir tuo pačiu nepatiriamas stresas likus mažyliui vienam lovelėje.

Miegojimas kartu turi tiek pliusų, tiek minusų. Vienas iš minusų - tai tėvų intymumo stoka.

Mūsų mažylis dabar visada užmigdomas mūsų lovoje, po to tyliai perkeliamas į savąją lovytę. Naktį, vėl jam prabudus, migdomas mūsų lovoje. Miegodamas jis dažnai apsikabina mane arba vyrą ir taip miega. Jei nieko nėra šalia, miega labai neramiai.

Skaitydama kitas temas ir kitų mamų pasisakymus, perskaičiau, kad miegas su mažyliu prislopina intymius santykius su vyru. Arba visai jų nebūna.

Bet ar mažylis tikrai trugdo intymumui? Paatviraukime.

11. Dec 2014, 15:19

manieji visada uzmiega savo lovose tad mum su vyru netrukdo jei jie paryciui vienas askui kita atkeliauja y musu lova 😀 juk vistiek nemiegam visa nakty apsikabine kaip rodo filmuose 😀 taip labai malonu uzmigti apkabintai mylimo zmogaus, bet man po valandziukes jau norisi ysitaisyti patogiau ir netgi gal siek tiek toleliau nuo vyro, tada as puikiai pailsiu 😀 tad vaikai tikrai niekada mums netrukde ir netrukdo dabar 😀

InetaBu InetaBu 11. Dec 2014, 11:03

Sveiki, mes savo mažiuką nuo gimimo migdėme tik lovytėje, nes pabandžius miegoti su mažiuku ligoninėje ir aš nepailsėdavau, ir naktis būdavo įtempta, o viduje supratome, kad vaikutis mūsų lovoje gal ir patogiau, bet tikrai sukels šaltumo tarp mūsų su vyru. Kadangi visgi šeimoje patys svarbiausia dėmenys esame mes su vyru, nes vaikams užaugus jie išeis, o mes liksime - turime puoselėti santykius jau dabar. Tad vaikutis įprato miegoti savo lovoje, o mes su vyru galime apsikabinti vienas kitą ir ramiai pailsėti 😉