Džiaugiuosi išbandžiusi „Uoga uoga"

Džiaugiuosi išbandžiusi „Uoga uoga"

11. Dec 2021, 19:20 raganeleskisenele raganeleskisenele

Visi mane pažįstantys žino, kad labai mėgstu Kalėdas. Su nekantrumu jų laukiu turbūt jau nuo rugsėjo. Tačiau kai su „Mamyčių klubu“ draugauti pradėjau ne tik skaitydama, bet ir rašydama, mažos Kalėdos ateina kiekvieno mėnesio pradžioje. Nes būtent tada atkeliauja dovanos. O jos visada džiugina.

Labai mėgstu skaityti ir domiuosi knygų naujienomis, todėl smagu, kai mūsų lentyną pasiekia nauji skaitiniai. Tačiau šį kartą gavome dovanų iš „Uoga uoga“. Priešingai nei knygų naujienomis, kosmetika labai nesidomiu. Turiu kelis įprastus produktus ir juos naudoju, retai kada pasiryždama naujiems iššūkiams. Bet „Uoga uoga“ pavadinimas man puikiai žinomas. Ne kartą mačiau šios įmonės produktų reklamas bei trumpas makiažo pamokėles, todėl labai apsidžiaugiau savo rankose laikydama tokią dovaną – veido šveitiklį su gėlių rūgštimi bei spanguolių ekstraktu. Žinoma, puoliau išbandyti.

Ir labai nustebau. Kiek teko bandyti šveitiklių, po jų naudojimo oda būdavo tarsi subraižyta, norėdavosi kuo greičiau patepti kremu. „Uoga uoga“ šveitiklio abrazyvinės dalelės tokios mažos, kad nepajaučiau jokio odos sudirginimo. Apskritai, panaudojus šveitiklį apima toks lengvumo ir švarumo pojūtis, kad kremo tepti visai nebesinori!

Deja, šveitiklis turi vieną minusą – jį naudoti rekomenduojama 1-2 kartus per savaitę, o taip norisi kasdien odai suteikti tą lengvumo pojūtį.

„Uoga uoga“ priemonės grožiui yra pagamintos iš natūralių produktų, tinka net veganams. Viskas pagaminta Lietuvoje, su Baltijos gintaru ir kitomis iš gamtos gaunamomis gėrybėmis. Apie tai sako ir smagus įmonės pavadinimas. O produktų pasirinkimas tikrai didelis, tereikia užsukti į internetinį puslapį ir nesinori iš jo išeiti. Beje, jei dar neturite dovanos Kalėdoms (pavyzdžiui, sau), ten galite rasti ir ją – paruoštą šventinę grožio dėžutę odai ar plaukams.