Elnio Devyniaragio paštas!

Elnio Devyniaragio paštas!

03. Nov 2020, 13:35 Stebulė Stebulė

Nenumaldomai sukasi metų ratas ir pamažu į širdį pasibeldžia Saulėgrįžos laukimas -atrodo, visas oras prisipildo vilties, džiaugsmo, gyvasties. Šiemet Šeimų romuva kviečia praturtinti mažųjų romuvių Kalėdų laukimą senelio Kalėdos laiškais, kuriuos pristatys elnio Devyniaragio paštas.

Elnio Devyniaragio paštas - tai kalėdiniai, lietuvių mitologija ir kultūra paremti laiškai vaikams. Šie laiškai - tai ne tik pramoga, bet ir dar vienas puikus būdas supažindinti mažuosius su Kalėdų laikotarpio papročiais, papasakoti svarbiausius šio laikotarpio pasakojimus.

“Didžiausia Elnio Devyniaragio laiškų stiprybė - tai jų lietuviškumas. Laiškuose jaukiai, gražiai, vaikams suprantama kalba pasakojami svarbiausi kosmologiniai vyksmai, atskleidžiama Kalėdų šventės prasmė, nupasakojami svarbiausi Kūčių ir Kalėdų papročiai ir pateikiama motyvacijų jų laikytis savo šeimose - kam to reikia? Kas bus, jei tų papročių atsisakysime? Kodėl svarbu daryti taip, o ne kitaip. Šie laiškai - tikro stebuklo kūrimas savo šeimoje,” - teigia Šeimų romuvos vaidilė Miglė Valaitienė. 

Senelio Kalėdos laišką puošia Gerdos Narusevičienės mitologiniai piešiniai, paskatinsiantys vaikų vaizduotę, kursiantys stebuklo pojūtį. Dailios iliustracijos patiks mažiausiems Saulės vaduotojams, sukurs šviesą žiemos švenčių nuotaiką. 
 

Simonadub Simonadub 04. Nov 2020, 21:12

Registruosios
Kaip smagu❤️

Stebulė Stebulė 03. Nov 2020, 21:19

Smagu 😀

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 03. Nov 2020, 18:30

Aš irgi užsiregistravau! ?

floryte floryte 03. Nov 2020, 17:17

Oi, kaip puiku! Jau užsiregistravau!