Esu (ne)tobula!

Esu (ne)tobula!

02. Mar 2015, 17:35

Kažkada viena labai tobulai impozantiška persona apie save yra pasakiusi, kad ji... na ir kaip čia man tai išvertus į lietuvių kalbą? Pabandysiu tai sulietuvinti:  samo soveršenstvo, kitaip tariant tobuliausia tobulumo viršūnė. Žinote, kas taip puikiai save vertino? O gi Merė Popins! Žinoma, iki jos auklėjimo metodų ir patirties man - kaip iki mėnulio, negana to manęs niekaip tas vėjas nekilstels nei su skėčiu, nei be jo, tačiau liežuvio aštrumu manau galėtumėm mes su ja pasivaržyti. Šitas mano įrankis man yra uždirbęs nevieną pliusą, ne vieną kartą mane yra išsukęs iš nepatogios situacijos, o žodžių pritrūkstu taip retai, kad jau ir nebepamenu tos situacijos, kai neturėjau ką pasakyti. Žinoma, kartais per anksti išsižioju ir tada liežuviais mane plaka kiti, tačiau net ir tokioje situacijoje galiu į save antklodę patraukti. Per tą savo liežuvį esu net kartą iš lėktuvo išmesta... Paklausta ar labai bijau aukščio ir ar galėčiau iššokti iš lėktuvo tik tarstelėjau – „o man kas?“. Tikrai „man buvo kas“ kai reikėjo žengti tą lemiamą žingsnį, tada ir žodžių pritrūkus buvau... Bet visą kalbos dovaną atgavau tada, kai mane tiesiog stumtelėjo lemtingo žingsnio ir žemės link... Taigi savotiškai ir šia esu panaši į tą tobulą skraidančią personą, tiesa nusileidžia ji grakščiau.

20150302173144-12495.jpg

Drįsčiau teigti, kad man ir fantazijos tikrai netrūksta – jei reikia suorganizuoti slaptą gimtadienio vakarėlį ar pavadovauti nepamirštamam mergaitiškam pasisėdėjimui, tai dėl tokios misijos susitarsiu su net labiausiai užsispyrusiu ožiu.

20150302173223-28842.jpg

Apie savo griežtą beveik anglišką pedantiškumą jau esu pasisakiusi, tai gal nesikartosiu, bet tikrai esu iš tų kurios mėgsta viską suplanuoti, tačiau kai tenka improvizuoti irgi neatsisakau tos galimybės.

Na va ir skaitau, ką esu parašiusi ir tikrai galvoju, kad esu tobula (turiu aš visai neblogą ir humoro jausmą) , o kad grįžo namo tobulas vyras, tai einu paimsiu tobulą vaiką ant rankų ir pasimėgausime visi tobulu vakaru. Jaučiuosi tikrai taip, kaip sakė pati Merė Popins – SUPEREKSTRAMOTOGRAFOULTRASIAUTULINGA!!!

20150302173513-68645.jpg