Pavasarį parduotuvėse padaugėja žalumos - čia siūloma įsigyti įvairesnių rūšių salotų, šviežių ridikėlių ir kitų prieskoninių žolelių. Siūlome gaivių pavasarinių salotų receptą (originalas ČIA)
Reikia:
250 gramų salotų
250 gramų salotų lapų
150 gramų ridikėlių
1 virtas kiaušinis
2 šaukštai grietinės
šiek tiek druskos
Salotoms skirtus špinatus ir salotų lapus ne pjaustykite, o plėšykite rankomis - taip išsaugosite jų maistingąsias savybes.
Ridikėlius susmulkiname.
Susmulkiname kiaušinį.
Pagardiname dviem šaukštais grietinės ir šiek tiek druskos.
Linkime skanaus!
vaje kaip pasiilgau tokiu salotu.....
Super ,o ipac kai is savo darzo jau galima pasirinkti tai as dedu - salota ,svoguno laiskus,krapus,ridikelius ,rugstyniu kelis lapus,pipras druska,ir grietine 😀