Gardi tortilija

Gardi tortilija

05. Nov 2012, 00:00


Labai greita, neįprasta ir skanu...

 

Reikės:

8 tortilijos lakštų

pomidorų

svogūno laiškų

fermentinio sūrio

vištienos dešros.

 

Į dubenį kubeliais susmulkiname pomidorus, svogūnų laiškus, vištienos dešrą supjaustome šiaudeliais.

 

1

 

Tada sutarkuojame sūrį (sūrio turėtų būti nemažai, kad gerai surištų visą masę kepant), viską gerai išmaišome ir įdedame prieskonių, jei reikia.

 

2

3

Tortilijas kepame keptuvėje su nedaug aliejaus, ant vieno tortilijos lakšto uždedame masę ir su kitu lakštu uždengiame. Kepame ant nedidelės ugnies, kad spėtų sūris išsilydyti ir tortilijos gražiai apskrustų...

 

4

5

 

Tortilijoms būna specialus padažas, bet jį renkamės pagal skonį, galima vietoj padažo specialaus užsidėti majonezo su kečupu.

 

P.S. Į įdarą galima pjaustyti visko, kas jums tinka - pievagrybiai, vietoj dešros, galite dėto faršo, svogūnų...

 

Labai greita, neįprasta ir skanu...