Gegužės 30-osios horoskopas

Gegužės 30-osios horoskopas

30. May 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Horoskopas 12 zodiako ženklų.

 

Avinas

Prieštaringas metas: norėsis tik ramybės ir poilsio, bet aplinkybės klostysis priešingai. Vis dėlto pirmąją dienos pusę būsite energingesni, tad pasistenkite iki pietų sutvarkyti svarbesnius reikalus.

 

Tauras

Pirmąją dienos pusę geriau atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo, nesiimti varginančių darbų. Popiet pasijusite kupini pasitikėjimo savimi ir ryžto viską perdaryti. Bet saiko, sveiko proto gali pristigti, tad nemenka tikimybė, kad nukrypsite ne ten, kur reikia.

 

Dvyniai

Galite nesusivaldyti. Nederėtų šiandien tvarkyti piniginių, turto reikalų – galite viską sugadinti. Taps aišku, ar nepervertinote savo galimybių – likimas gali atimti tai, kas jums nepriklauso.

 

Vėžys

Venkite tuščių kalbų, didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač jei vairuosite automobilį. Jokių ginčų su sutuoktiniu.

 

Liūtas

Darbe jausitės nesaugiai. Gali tekti atsakyti už klaidas, padarytas kolegų ar jūsų vadovo. Geriausia likti namie ir atsiriboti nuo reikalų, blogų, liūdnų minčių, nerimo ir įtarinėjimų. Būkite atidesni tėvams.

 

Mergelė

Spaudžiami kolektyvo, draugų, sutuoktinio ar artimųjų galite būti priversti leistis į pavojingą avantiūrą. Nepasiteisinimas bus ir vaikų laimė, mylimo žmogaus užgaidos – šiandien negalima niekuo rizikuoti. Nesistenkite visiems įtikti, nors kompromisai ir bus svarbūs.

 

Svarstyklės

Sunki diena; saugokite sveikatą ir darbo vietą. Gali atsiskleisti slapti jūsų veiklos trūkumai, kolegos ar draugo, mylimo žmogaus, vaikų nesąžiningumas.

 

Skorpionas

Pakaks išminties suvokti, kur buvote neteisūs. Pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, nuskriaudėte.

 

Šaulys

Kritinis metas: bus sunku neprarasti savitvardos, suvaldyti įniršį. Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui.

 

Ožiaragis

Nereikėtų daug norėti, tikėtis ko nors nepaprasta. Net jei pajusite sėkmę šalia, nemanykite, kad sučiupote – ji nepastebimai išsprūs iš rankų. Būtinas apdairumas tvarkant piniginius reikalus. Saugokite savo reputaciją.

 

Vandenis

Netiktų prašyti vadovybės padidinti uždarbį, dėl ko nors skųstis, mėginti įtikinti savo projekto reikalingumu. Užduotis stenkitės atlikti kuo geriau – pakaks pavyduolių, norinčių pasinaudoti jūsų klaida.

 

Žuvys

Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, nors aplink jus pakaks nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti draugystę, kenkiančią santykiams šeimoje, jūsų doram vardui. Saugokite sveikatą.

 

 Šaltinis: www.vytautus.com