Gera Karma buteliuke

Gera Karma buteliuke

30. Aug 2017, 08:05 Raudona braškė Raudona braškė

Pradėsiu nuo to, kad pamačiusi šį magnio vartojimo būdą net išsižiojau. WOW...negi taip gali būti?!!! Prisipažinsiu, kad aš ir vitaminai neitin patikima sąjunga. Va ir dabar rašant prisiminiau, kad išlėkiau iš namų neišgėrusi vartojamų vitaminų akims stiprinti. Ech...
Panorau išbandyti šį naują produktą vien dėl to, kad jį galima pasistatyti tarp kasdien naudojamų kremų, dušo želių ir tikrai nepamirši purkštelti to lemtingo ir taip reikalingo magnio kiekio sau ant odos. Na o antra priežastis kodėl ryžausi bandymams ir išbandymams - sunerimti privertęs paros ilgumo koją sutraukęs mėšlungis.
Į namus atkeliavo 150 ml GERA KARMA magnio aliejaus buteliukas, kuris atrodė labai rimtai, o kas labiausiai patiko, su aiškiu ir lengvai įskaitomu produkto aprašymu ant jo. Nuo ko, kam, kodėl ir kaip...viskas kaip ant delno ir jokių papildomų lapelių lapeliukų, plėšk čia, atidaryk čia ir perskaityk. Super. Už apipavidalinimą ir informacijos pateikimą 10 balų. Vienas iš tų atvejų kai prekė pati už save kalba.
20170830074424-71329.jpg

Butelliuko etiketė labai kokybiška vien tuo, kad paėmus buteliuką aliejuota ranka etiketė nesugėrė aliejaus ir nepradėjo luptis, kas nutinka su daugeliu kitų aliejinių produktų. Purkštukas lengvai purškia aliejų, tik gal truputėlį per plačiai. Aliejų visgi reikia papildomai įtrinti į kūną, tad galėtų būti ir mažesnė sklaida, nes teko tiksliai tiksliai pasimatuoti kur purkšti, kad nereikėtų aliejaus valyti nuo baldų ar vonios grindų.

20170830074754-67156.jpg

Aliejus bekvapis. Nors buteliuke atrodo kad konsistencija vandeninė, tačiau papurškus jaučiasi aliejaus slidumas. Iš pradžių papurškus ant odos (pagal visas gamintojo rekomendacijas - po dušo) įtrindavau, vėliau dariau eksperimentą - papurškus netryniau į odą, o palaukiau. Mano didžiai nuostabai aliejus ganėtinai greitai ėmė gertis į odą be jokio trynimo.
Na ir linksmiausia dalis! Dažniausiai aliejų purškiau ant kojos, tos vietos, kurią negailestingai traukė mėšlungis visą parą. Purškiau ryte ir vakare. Pirmą dieną jutau gan stiprų dilgiojimą, antrą jau silpnesnį, na o praėjus savaitei dilgčiojimą jutau silpną, bet jis truko labai trumpai. Pasak gamintojų, tai ženklas, kad organizmui trūksta magnio. Tad aliejų naudosiu tol kol dilgčiojimas išvis pranyks. Puikus kontrolės būdas. Na ir nebūčiau aš, jei nepamėginčiau kas galima ir kas nelabai :D Nors buvo nerekomenduojama aliejaus purkšti po depiliacijos, bet juk jei nepabandysi, nesužinosi kodėl. O aš sužinojau :D ir gan  greitai. Jausmas lyg šimtai skruzdžių būtų užpuolusios. Daugiau nekartosiu :D ir jums nerekomenduoju.
Šis produktas išties nustebino tiek savo vartojimo forma, tiek pateikimu. Aliejaus tepimas, dilgčiojimas tapo savotišku žaidimu, dėl kurio mano organizmas kiekvieną dieną gauna magnio dozę. Geriamus vitaminus vartoti tikrai nėra taip smagu, nes dėdamas tabletę į burną jautiesi it ligonis. Vienintelis BET - aliejaus paliekamas lipnumas ant odos. Jį reikia laaaabai laaaabai gerai įtrinti, nes kitaip vaikštai lipni ir net drabužiai tampa nemaloniai lipnūs.
Per savaitę kažkokių apčiuopiamų rezultatų gal ir nėra, bet vienintelis dalykas kurį pastebėjau - pagerėjęs miegas. Rytais jaučiuosi išsimiegojusi ir žvali.
Ačiū GERA KARMA ir MAMYČIŲ KLUBUI už šį įspūdingą testavimą!!! Smagu kartu rasti ir atrasti :)