GINTARĖ: Moterys tiesiog NORI būti laimingos

GINTARĖ: Moterys tiesiog NORI būti laimingos

03. Oct 2012, 08:00 gintarerei gintarerei

Manau, į šį klausimą daug pamąstymų gali pažerti vyrai, nes jie kiekvieną dieną susiduria ir gyvena tik su “baisiausiu” padaru žemėje - moterimi, kuri, kaip jie pasakytų, niekada nežino, ko nori, niekada neturi, ką apsirengti ir niekada negali pasakyti visko aiškiai.

 

Aišku, kalbu su ironija, bet baisumas ir kyla tame, ko iki galo nežinai ir negali nuspėti. Apie tai, ko nori, galvoja tik tos moterys, kurios gyvena vienos ir apie kitus galvoti nereikia. Aišku, kiekviena moteris skirtinga ir skirtingais gyvenimo periodais nori vis kitų dalykų. Aš - ne išimtis, tačiau tam tikri prigimtiniai dalykai nesikeičia net ir keičiantis gyvenimui.

 

Aš sutverta taip:

 

-viena būti nemoku ir nuolat galvoju apie kitus. Tai, manau, yra pats blogiausias variantas man, nes tada negaliu kartais pabūti savanaudiška. Vienu gyvenimo etapu galvoju apie draugus, vėliau apie vyrą, vėliau apie vaiką ir taip užburtas ratas. Ir tai netgi yra man malonu. Man malonu jaustis reikalinga, aš NORIU šiame gyvenime jaustis kažkam reikalinga, nes tada nesijauti vieniša.

 

-galiu atiduoti kitiems žmonėms viską, pradedant materialiais dalykais, baigiant vidiniais, jei mane žmogus supranta ir palaiko, todėl gyvenime aš dažniausiai NORIU supratimo ir palaikymo, tada dėl to žmogaus aš galiu padaryti viską.

 

-mėgstu rodyti savo jausmus - ar tai būtų meilė, ar tai būtų pyktis, ar tai būtų liūdesys, ar tai būtų nerimas, tačiau jei mano jausmai nevertinami,  aš užsiskleidžiu savyje ir tai būna ilgam, todėl gyvenime NORIU savo jausmų vertinimo.

 

-esu, kokia esu ir nesistengiu būti tokia, kokią nori mane matyti kiti, todėl dažniausiai NORIU, kad mane mylėtų už tai, kokia esu, o ne už tai, kokia žmonės tikisi, kad aš būsiu.

 

-dustu nieko neveikdama ir tampu sau nebeįdomi, jei neužsiimu veikla, kuri mane turtintų - ar tai būtų naujas mokslas, ar tai būtų naujas darbas, ar tai būtų išmoktas gaminti naujas patiekalas, ar tai butų nauja perskaityta knyga, ar straipsnis, NORIU realizuoti save ir tobulėti.

 

-labai mėgstu žmones, todėl gyvenime NORIU turėti galimybę bendrauti nuoširdžiai ir betarpiškai su savo artimiausiais žmonėmis.

 

-labai vertinu savo artimus žmones, todėl NORIU, kad jie būtų sveiki ir laimingi - stengiuosi dėl to kiekvieną dieną.

 

O šiaip, manau, moterys tiesiog NORI būti laimingos, ne išimtis ir aš, nes tik šalia laimingų moterų - laimingi vyrai, besišypsantys vaikai ir besišypsantis pasaulis.

 

Naujas konkursas: Mano moteriškumo paslaptis

 

Projekto rėmėjas - BOMOND grožio salonas!

www.bomondsalon.lt

1

Nuostabi dovana - įvaizdžio pakeitimas mamytei ir jos vaikučiui!

gintarerei gintarerei 03. Oct 2012, 12:07

labai smagu kartais apie tai pamastyti garsiai 😀

gintarerei gintarerei 03. Oct 2012, 12:07

ir beje rasiau taip kaip galvoju dabar ir duodu ranka nukirsti, kad siek tiek daugiau nei pries metus buciau parasiusi visiskai atvirskciai viska 😀

gintarerei gintarerei 03. Oct 2012, 12:06

na is savo perspektyvos ir sukirpimo rasiau 😛

03. Oct 2012, 12:04

Nuoširdūs, globėjiški pamąstymai 😉 Nors su vienu teiginiu drįsčiau nesutikti, kad apie tai ko NORI galvoja tik tos moterys, kurios yra vienos (nei vaikų, nei vyro). Apie tai ko nori mažiau ar daugiau galvoja kiekviena moteris, net jei tai prasideda nuo elementarių dalykų, kaip vienas ar kitas kambario atspalvis, rūbas, šukuosena 😉 Galbūt šis teiginys labiau tiktų pasiaukojančioms ir labai globėjiškoms moterims, tada sutikčiau, nes visuomet joms pirma vaikai, šeima ir t.t.

03. Oct 2012, 11:38

Gražiai aprašyta ir išties daug minčių tinka ir man 😀 🌷 🌷 🌷

03. Oct 2012, 10:34

👍 😀

03. Oct 2012, 08:23

labai graziai, aiskiai ir issamiai parasyta😀