Gruodinukai kvietė švęsti mamos dieną

Gruodinukai kvietė švęsti mamos dieną

11. Apr 2019, 08:56 Iddile Iddile

MAMYČIŲ DIENA!
Kiekvienai mamai ši diena yra ypatinga. Didžiausios gyvenimo gėlės - vaikai auga apsupti mamos rūpesčio, žvilgsnių ir rankų. 
Kiekviena mama yra ypatinga. Kiekviena turi savo motinystės istorija, kai kurios vienokia ar kitokią kainą. Bet svarbiausia, kad viskas nublanksta kai paimi savo vaiką ant rankų ir suprantu, kad tavo širdis yra pilna pilnatvės. 
Gražios visoms artėjančios Mamos dienos. Būkit laimingos. Būkit mylimos. Būkit tokios mamos, kurios reikalingos Jūsų vaikams 

Šventės akimirkos.
Photo by: Matine studio
Ačiū fotografei Oksanai už kiekvieną pagautą žavią akimirką. 


Šventės rėmėjai:
Svarbiausias ir didžiausias ačiū Žaidimų kambarys "Ledinukas" kuris mus priėmė ir leido sukurti tobulą ir jaukią šventę. Be jūsų, mes nebūtume galėję dėliotis tolimesnių planų. Linkime labai ilgai gyvuoti. 
Pagrindiniu šventės akcentu tapo ir už jį dėkojame Gėlių siena, tai buvo pats didžiausias traukos centras. Tad labai rekomenduojame tiems, kas ieškos įspūdingo šventės akcento. 
Prie gėlių sienos puikiai derėjo visas Deco Code - dekoras vaikų šventėms specialiai šiam renginiui sukurtas dekoras prie viso sukurto grožio mamos dar gavo nuolaidų kuponus, kurie atrodė stulbinančiai. 
Kaip visada smalyžiavom pačiu skaniausius, šviežiausiu, puriausiu, draugišku vaikučiams varškės tortu iš Mažoji Ragainė. 
Mamos ir mažiukai galėjo mėgautis delikatesas ir nuostabiais užkandžiais iš Kitchenme. 
Už nuostabius kavos aromatus ir tobulą kavos skonį renginio metu dėkojame Ypatingos kavos Boutique Coffee klubas, jie ne tik vaišino mamas kava, bet į kiekvienos krepšelį dar įdėjo nuolaidų bei namie paragauti kavos. 
Vaikų didžiausiu topu tapo vafliukai su įvairiais pabarstukais, kuriuos vietoje kepė Skanus prisiminimas. niam niam .. 
Šventėje šurmuliavo net dvi animatorės, ir buvo užimti tiek dideli, tiek maži vaikučiai. Tad dėkojame fejoms iš Gyvi Žaislai. 
Atskiras ačiū The Three Bears kurie papuošė Rojų ir Aleksandrą šiai šventei. 
Kokia šventė be balionų? Visą šventė puošė Balionai "Bub's Balloons", kurie vėliau iškeliavo kartu su vaikučiais namo, toliau juos džiuginti. 
Ačiū Bajorė, kuri papuošė mudvi savo aksesuarais jautėmės labai jaukiai su šiais aksesuarais.
Mažyliai taip pat visos šventės metu skanavo lifelizuotas uogytes iš FRUPP tad dėkojame, kad praturtinot mūsų gardumynų stalą sveikais užkandžiais. 
Dekojame ir tiems, kas prisidėjo prie šventės sukuriant mamoms nuostabius ir gausius dovanų maišelius.
Tad ačiū tariame Marmaluzi. Mes juos mylim ir tikim, kad ir Jūs juos taip pat mylite. Jie į mamų krepšelius pridėjo sulčių, bei isspaudziamų tyrelių, kurios kaip naujienos dar tik pradeda po truputį rodytis PC lentynose. Tad šio renginio dalyviai bus vieni iš pirmųjų degustatorių. 
BIODERMA pasirūpino ir mamytėms, nes juk čia jų šventė, ir vaikučiais. Mamos savo dovanų krepšeliuse rado sau micelinis valgomojo vandens, o vaikučiams aliejinį dušo prausiklį. 
Mamos žurnalas kiekvienai mamai įdėjo po naujausią savo žurnalo numerį, kad rastų laiko sau ir skaitymui. 
Šaukštas švelnumo kiekvieną šeimyną palepino savo 100 procentiniu migdolų kremu. Mes, gruodinukų įkūrėjos, jau tapome fanė iš šio gėrio. 
aromama mūsų pats didžiausias draugas, kuris kartu žingsniuoja nuo pirmo renginio, kiekvienai mamai įdėjo savo kvapnius linkėjimus.Tad pas kiekvieną rastas"Baubukas" pravers pradedant žydėti žolynams ar vasara persimaudzius jūroj, ežere ar upėje.
Dar vienas išskirtinis ačiū skrieja Verkių gėlių turgus, kurie pasirūpino, jog kiekviena mama tokią dieną gautų gėlių, o ir šventę taip pat papuošė savo puokštėmis. 
Mamyčių klubas už tai, kad buvot. Kad dalyvavot. Kad išklausėt. Ir kad įamžinot, tai kas jautriausia.

Artėjančio gimtadienio proga Linkime Minimum dar 10 metų. 
Fleur Alpine. Šiuolaikinių mamų klubas pasirūpino mažylių sausais užpakaliukas, dovanodama po sauskelnių meginėlį, bei pakuotę nuostabių sausainių. Kiek girdėjome mamos.nenustoja girti. 
UAB Medilita pasirūpino mamos ir vaikučio sveikata, bei dovanojo apsilankymą naujai duris atverusiame druskų kambaryje.
Chicco Lietuva į kiekvienos mamos dovanų maišelį įdėjo savo maišelį su įvairiomis priemonėmis vaikui. 
Kaladele.lt nudžiugino vaikučius su savo mediniais žaisliukais. Kiekvienas mažylis džiaugėsi gavęs ir žaisliuką ir pasakėlę specialiai tam sukurtą.