Į pagalbą mamoms - išmaniuoju telefonu valdoma skalbyklė

Į pagalbą mamoms - išmaniuoju telefonu valdoma skalbyklė

28. Apr 2014, 14:24 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Reklamuoti mes nieko nenorime, tik neatsispyrėme pagundai pasidalinti naujove, kuri greičiausiai po dešimtmečio taps visų namų aktualija.

"Samsung" pristato išmaniuoju telefonu valdomą skalbimo mašiną WW9000, kurią jau galima įsigyti ir Lietuvoje. Naujojoje skalbyklėje integruota bevielio ryšio (Wi-Fi) technologija leidžia įrenginį valdyti per atstumą, tad net būnant toli nuo namų galima įjungti ar sustabdyti skalbimo ciklą, gauti pranešimus apie likusį skalbimo laiką bei pasibaigusį ciklą.

Tad greitai galėsime išėjusios iš namų padūkti į lauką su vaikais įjungti ar išjungti skalbyklę ar sužinoti kiek liko laiko iki programos pabaigos. 

Išmanioji skalbyklė turi didelį 5 colių jutiklinį LCD ekraną, kuriame skalbimo programos atvaizduojamos ne tik tekstu, bet ir spalvotais paveikslėliais, tad valdyti naująjį įrenginį tampa išties paprasta. Vartotojų patogumui skalbyklėje įdiegta mėgstamiausios programos funkcija – išmanus įrenginys įsimins kartą nustatytus skalbimo ciklo parametrus ir taip padės taupyti laiką.

20140428142403-22318.jpg

„Samsung“ skalbimo mašinos technologija „Auto Optimal Wash™“ užtikrina nepriekaištingą skalbimą. Keturi jutikliai surenka informaciją apie skalbinius, nustato jų svorį, įvertina užterštumą ir pagal tai parenka tinkamiausią programos trukmę, nustato vandens temperatūrą ir išgręžimo intensyvumą, dozuoja vandenį ir skalbiklį.

Skalbyklės kaina Lietuvoje – 6199 Lt.