IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite magnio aliejų!

IEŠKOME TESTUOTOJŲ: Išbandykite magnio aliejų!

19. Aug 2017, 05:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pristatome GERA KARMA™ Magnio aliejų Zechstein Inside® 31% – aukščiausios kokybės, greito įsisavinimo ir maksimalaus potencialo magnio papildą. 

Ar žinojote, kad daugumoje Europos šalių, tarp jų ir Lietuvos, gyventojai suvartoja mažiau magnio, negu rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija? Kaip teigia JAV sveikatingumo asociacija – net 57% šalies gyventojų gauna mažiau magnio su maistu, nei rekomenduojama.

Kas yra magnio aliejus?

Iš tiesų, tai nėra aliejus, tačiau dėl didelės koncentracijos natūralaus Magnio – šis tirpalas įgauna aliejaus konsistenciją ir visame Pasaulyje šį produktą priimta vadinti Magnio aliejumi (Magnesium Oil).

GERA KARMA™ Magnio Aliejus Zechstein Inside® yra vis labiau populiarėjantis produktas, turintis neįtikėtiną naudą organizmui. Magnio aliejus yra naudojamas per odą, taip jis nepatenka į virškinimo sistemą, o keliauja tiesiai į ląsteles-kraujotaką. Būtent purškiamas-transderminis magnis yra ypač lengvai apsorbuojamas ir iš karto patenka į organizmo ląsteles. Jis tinka sportuojantiems, taip pat pesiskundžiantiems dažnu galvos skausmu bei stresu. Magnio purškiklį gali naudoti vaikai, nėščiosios ir maitinančios, tinka diabetikams, veganams ir vegetarams – tai 100% natūralus produktus, neturintis jokių alergenų.

Kaip yra išgaunamas magnio aliejus?

Magnio aliejus (MgCl2 – Magnio chlorido heksahidratas) yra išgaunamas iš Šiaurės Europoje esančios Zechsteino jūros, kur esantys klodai per milijonus metų sukaupė milžiniškus kiekius magnio chlorido, kuris yra natūralus, be priemaišų, sunkiųjų metalų ir pramoninių teršalų. GERA KARMA™ Magnio Aliejus Zechstein Inside® yra išgaunamas iš senovės šaltinio – Zechsteino jūros – geologinio darinio šiaurės Europoje, susidariusio vėlyvojoje Permo eroje. Daugiau nei 250 mln. metų mineralai glūdėjo pasislėpę giliai Zechsteino jūros kloduose, apsaugoti nuo aplinkos poveikio. Mūsų Magnis išgautas iš 250ml. senumo požeminės Zechsteino jūros yra ypač grynas, apsaugotas nuo teršalų, be jokių papildomų priedų.

Magnio privalumai, bei nauda organizmui

Magnis itin svarbus mūsų organizmui, kadangi dalyvauja net 300 esminių biocheminių organizmo reakcijų procesuose. Dėl magnio trūkumo, pastebimi pokyčiai bendroje organizmo būklėje, ypač širdies ir kraujotakos sistemoje, nerviniuose mazguose ir audiniuose.

  • Magnio aliejus lengvai įsigeria ir yra pasisavinamas organizmo ląstelių, jis nesukelia jokio šalutinio poveikio tiems žmonėms, kurie negali su maistu ar per burną vartoti didelių magnio kiekių.
  • Magnio aliejaus naudojimas padeda atstatyti sutrikusios magnio kiekius organizme.
  • Magnis yra tiek pat svarbus, kaip deguonis ir vanduo – jis prisideda prie daugybės ląstelinių procesų.
  • Daugybė žmonių kenčia dėl magnio trūkumo, kadangi nesuvartoja pakankamai šį mineralą turinčio maisto.
  • Jei dažnai jaučiate troškulį, tai yra vienas pirmųjų signalų, nurodančių, jog organizme yra per mažas magnio kiekis. Jei dažnai jaučiate troškulį, tai nereiškia, jog organizmas dehidratuoja – dažnai jums trūksta magnio.
  • Magnis padeda lengvesnei kalcio absorbcijai, raumenų veiklai.
  • Klinikinių tyrimų metų, Cardiffo universiteto mokslininkai nustatė, jog magnis yra ypač lengvai absorbuojamas per odą, taip ląstelės greičiau aprūpinamos magniu, kadangi aplenkia virškinamąjį traktą.

Magnis svarbus daugiau nei 300 fermentinių reakcijų organizme, kuriose dalyvauja kaip kofaktorius. Jeigu dažnai jaučiate įtampą raumenyse ar mėšlungį, tai taip pat vienas svarbesnių ženklų, jog jums trūksta magnio. Mineralas stabilizuoja cukraus kiekius kraujyje, svarbus širdies ir kraujotakos sistemai, hormonų veiklos reguliavime, emocinio ir fizinio streso reguliavime, nuotaikų kaitai.

Naudojimas

20170816141953-85597.jpg

Magnio purškiklis puikiai tiks tiems, kas suvartoja nepakankamą kiekį pilno grūdo patiekalų, žalių salotų, riešutų. Naudojant magnio purškiklį, magnis ypač greitai patenka į organizmą, todėl jį lengvai pasisavina ląstelės. Per dieną rekomenduojama naudoti nedaugiau kaip 20 įpurškimų, kad gauti rekomenduojamą magnio paros normą. Rekomenduojama magnio aliejų naudoti ryte ir vakare po dušo, įmasažuojant į odą (pilvą, rankas, kojas, pėdas, šlaunis, nugarą, krūtinę), kol odos poros atsidariusios.

Naudojant pirmą kartą pajausite dilgčiojimą – tai natūralus jausmas parodantis, jog organizme trūksta magnio, todėl svarbu netepti magnio aliejaus ant kątik nuskustos odos, taip pat venkite suskeldėjusios ir ypač sausos odos. Daugiau riebalinio audinio turinčiose vietose dilgčiojimas jausis silpniau. Panaudojus magnio aliejų ant odos liks plonas sluoksnis magnio, kuris turės balkšvą atspalvį. Jį galite nuvalyti rankšluosčiu arba nuplauti vandeniu, tačiau svarbu leisti bent 30 min magnio aliejui įsigerti į odą.

Taip pat, magnio aliejų galite panaudoti ant drėgnų plaukų lengvoms garbanoms gauti – aliejus suteiks purumo, tinka visiems plaukų tipams. Efektas bus panašus, kaip išsimaudžius jūroje.

Daugiau informacijos rasite:

www.gerakarma.com

www.facebook.com/gerakarma/

Visos, norinčios testuoti magnio aliejų, rašykite komentaruose:

-Kodėl norite išbandyti?

-Ar šiuo metu vartojate magnio papildų?

-Ar esate pasiryžusios parašyti išsamų blogą su nuotraukomis savaitės eigoje?

5 testuotojas atrinksime rugpjūčio 21 d.

irmantaite irmantaite 20. Aug 2017, 22:31

Kad trūksta organizmui magnio jaučiu prasidėjus mėšlungiui arba pablogėjus miegui. Esant poreikiui naudojau magnio preparatą kurį reikia ištirpinti sultyse ar vandenyje bei kurį rekomendavo vaistinėje (bio Magnis B6 premium). O apie magnio purškiklį nebuvau girdėjusi, labai įdomus naudojimas, ypač jog jį galima purkšti ant plaukų. Šiuo metu jokių papildų nenaudoju. Naujoves visada smagu išbandyti, fotografuoti ir aprašyti.

Ever Ever 20. Aug 2017, 15:35

Mūsų šeima labai norėtų išbandyti. Šiuo metu jaučiu nuolatinę įtampą, nes reikės išvesti mažiuką į darželį, o man grįžti į darbą, todėl naktį sunkiai išmiegu, dažnai prabundu. Nuo nešiojimo vaiko, jaučiu nuolatinį raumenų skausmą. Mielai išbandytume ir ant vaiko. Taip jau nutiko, kad jis tikras nemiegiukas. Sunkiai užmiega ir dažnai keliasi. Buvom gavę patarimą vakarais maudyti magnio druskoje. Tačiau vanduo jį stimuliuoja, todėl efekto nebuvo. Magnio papildų šiuo metu nevartoju. Tiesą pasakius jokių papildų šiuo metu nevartoju, todėl tikrai reiktų jau pastiprinti organizmą. Pasižadam visa šeima parašyti ir nupaveiksluoti, kaip sekėsi vartoti.

Sonrisita Sonrisita 20. Aug 2017, 09:08

Oho, kaip įdomu būtų išmėginti. O kadangi tokia neįprasta forma, tai vaikai būtų irgi sužavėti. Kai nelabai seniai mėšlungį turėjau ir gėriau magnio papildus kelis kartus, vaikai paragavę nusprendė, kad neskanūs. Jokiu daugiau papildu negeriu, tai organizmą pastiprinti būtų šaunu visai šeimai.

Mergaiciukas Mergaiciukas 19. Aug 2017, 16:39

Ooohooo, kad mane kas dar nustebintų, netikiu, bet taip 😀 nustebino ir labai šis produktas. Sukėle daug klausimų, kaip jį vartoti, kam tinka, kaip veikia, ką keičia, kiek kainuoja ir išvis, KODĖL aš apie jį pirmąkart girdžiu? labai įdomus daiktas, magnį padeda pasisavinti per odą, ne per skrandį 😀 reiškia, nedirgina. Pasiruošusi išbandyti, nes esu dviejų vaikų mama, kuri antrą savo mergaitę maitinu savo pienu, tad viskas išeina jai per pieną, o man- mamai, kas liko. Magnio šiuo metu nevartoju, būtų labai įdomu, pabandyti ir pajautus, parašyti. Ačiū ir iki mamytės😀

Krisliukas Krisliukas 18. Aug 2017, 17:37

Oho, kokia naujovė nematyta. Noriu išbandyti, nes jaučiu, kad trūksta magnio. Paskutiniu metu jaučiu širdies plakimą, atsiradęs nuolatinnis nerimas, sunku užmigti ☹ naudoju magnio papildą - miltelius. Kuriuos dažnai pamirštu išgerti ir nėra jie man skanūs ☹ Būtų įdomu išbandyti šį magnio aliejų!

Grumbolciki Grumbolciki 17. Aug 2017, 23:29

Labai įdomu būtų tai išbandyti,man tai naujovė😀Šiuo metu nevartoju.Noriu išbandyti ir testuoti😉

Egelė Egelė 17. Aug 2017, 20:40

wow. NORIU TIKRAI. Kaip tik reikalingas dalykas, po ne tokio seno gimdymo ir dar tinkantis maitinančioms...norėčiau turėti daugiau energijos. Bandžiau gerti miltelinį variantą, tai per daug "darbo" su juo, o čia taip paprasta ir greita, dar tokio neteko matyti. Dėl blogo, jei duosit išbandyti tikrai bus 😃

LePukuota LePukuota 17. Aug 2017, 15:24

Niekad nieko panašaus negirdėjau ir nemačiau 😀😀😀 dažnai tenka pavartoti magnio papildus, renkuosi miltukų formos, šiuo metu jokių papildų nevartoju, stengiuosi iš maisto visko gauti, bet deja kartais nepavyksta, traukia mėšlungis, jaučiasi padidėjęs nuovargis. Taigi norėčiau išbandyti šį stebuklą 👍👍👍

V&A mamytė V&A mamytė 17. Aug 2017, 14:33

Noriu, nes:
- pirmą kartą girdžiu apie purškiamą, o ne įprastai geriamą magnį!
- nebijau bandyti, nes jei tinka ir nėščioms - tikrai saugus!
- atostogos į pabaigą, reikia stiprinti atsparumą stresui - ruoštis darbui !
- "pavaišinsiu" ir savo vaikus - jų laukia mokykla ir priešmokyklinė klasė
- šį rytą pažadino blauzdos tempimas, signalas kad trūksta magnio (tai sužinojau nėštumo metu)
- esu pasiruošusi pasidalinti savo pastebėjimais parašydama blogą su nuotraukomis.
- ir šiuo metu nevartoju magnio.
Puikiai tinku testavimui 👋

Raudona braškė Raudona braškė 17. Aug 2017, 13:19

Jau kelintą kartą nustembu, kad Mamyčių klubo testavimai "kaip pirštu į akį" 😃 Šeštadienį ir sekmadienį pravaikščiojau su nerealiai maudžiančiu šlaunies raumeniu. Bjaurus įtempimo jausmas išnykdavo tik tada kai eidavau į ežerą išsimaudyti. Turiu įtarimą, kad organizmas išnaudojo visas magnio atsargas.
Būtų labai įdomu išmėginti šį produktą, nes aš ir vitaminai...na galit įtarti. Iš mėnesio kurso gaunasi du, mes vis pamirštu išgerti. Kaip tik planavau pirkti magnio papildus, tačiau dar nespėjau. Šis testavimas pačiu laiku.
Pasižadu išsamų ir spalvingą testavimo aprašymą 😃

lina_baj lina_baj 17. Aug 2017, 12:15

Labai norėtumėme išbandyti visa šeima, nes man ir vyrui dažnai kojas sutraukia mėšlungis - akivaizdus magnio trūkumas, taip pat aktyviai gyvenant ir ne visada sveikai maitinantis, organizmą būtina papildyti mineralais ir kitomis naudingomis medžiagomis. Įdomu būtų išbandyti šią naujovę ir atrodo patogų bei paprastą naudojimo būdą. Šiuo metru magnio papildų nevartojame, bet karts nuo karto sutraukus mėšlungiui kelias dienas pageriame geriamų (tirpių) magnio preparatų. Tikrai būčiau pasiruošus aprašyti savo įspūdžius 😀

Kristina B. Kristina B. 17. Aug 2017, 11:19

Oho, neteko tokio girdeti. Butu idomu isbandyti. Truksta energijos, vakarais sunku uzmigti, o dar turiu auganti berniuka, kuriam kartais irgi duociau, nes juk ryskiai nevalgo tiek, kiek turetu. Siuo metu pageriam zuvu taukus (ir tai ne kasdien) ir magnio negeriam. Bloga parasytume.

ramune. ramune. 17. Aug 2017, 10:42

Oho, neteko dar tokio girdeti. Nevartojame magnio papildu ir megstame naujoves, tad labai noretume su dukrele isbandyti!

blogietee blogietee 17. Aug 2017, 10:11

vo tai tau 😉 dar apie tokį negirdėjau. Apie magnio naudą žinau, kažkada naudojau tik ne tokiu pavidalu. Būtų smagu išbandyti, kadangi sportuoju + maitinu, mikroelementų tikriausiai organizme yra trūkumas

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 17. Aug 2017, 10:07

Labai norėčiau išmėginti, nes tikrai jaučiasi magnio trūkumas, o geriamus papildus aš dažnai pamirštu išgerti. Manau, man būtų labai naudingas eksperimentas, nes labai patogus naudojimo būdas ir tikiuosi teigiamo poveikio. Nuolatinis nuovargis ne vienintelė priežastis. Labai sudomino punktas "Magnis padeda lengvesnei kalcio absorbcijai, raumenų veiklai". Kadangi po nėštumo labai pablogėjo dantų būklė, manau yra problemų su kalciu. O raumenų darbas irgi apsnūdęs. Dažnai skauda nugarą. Kiek žinau, net jei yra tiesioginių problemų su stuburu, labai svarbu, kad jį palaikytų raumenys, o raumenims reikia pagalbos. Sportuoju ir manau ši priemonė būtų naudingas priedas prie bendro savijautos gerinimo.

floryte floryte 17. Aug 2017, 09:58

Pirmą kartą girdžiu apie magnį tokia forma. Magnį geriama forma esu naudojusi besilaukdama, o šį pavasarį vėlgi naudojau, nes dėl didelio darbo krūvio, streso, organizmui jo labai reikėjo. Nors dabar vasara, atrodo, pailsėjau, tačiau dažnai vargina galvos skausmas, prastai miegu naktį, o diena jaučiuosi apsnūdusi. Spėju, kad tai gali būti susiję su magnio trūkumu. Šiuo metu nevartoju jokių magnio papildų. Pažadu savaitės eigoje išsamų aprašymą su nuotraukomis.

RenataŪselienė RenataŪselienė 17. Aug 2017, 09:33

Labai norėčiau išbandyti šį purškalą, nes po gimdymo ir augindama 3 vaikus tikrai dažnai jaučiuosi išsekus, pervargus, būna dienų, kai nešioji nešioji mažąjį ir neatsimeni buvai wc, valgei, gėrei ar ne. Nenustebčiau, jei organizmui trūksta visų reikalingiausių vitaminų, bet kiek teko vartoti magnio papildus, jie geriausiai padėdavo. Šiuo metu nieko nevartoju. Parašyti išsamų blogą galėčiau, nes rašau ir kitus😀 ir visada smagu pasidalinti informacija su žmonėmis, ypač, jei tai yra veiksminga ir naudinga.

Gintarep Gintarep 17. Aug 2017, 09:32

Oi, koks geras daiktas, tik dar nezinojau, kad jo buna tokia forma. Labai reikia, nes pradejo traukti kojos raumenis (meslungis), zinau, kad tai magnio trukumas. Matyt netinkamai maitinausi, nes isvykos, kelionytes. Dar ir vaikas sako, kad jam traukia, bet manau, kad vaikas tiesiog mane megdzioja, bet jis ir vaikui matau nepamaisytu.

Solveiga25 Solveiga25 17. Aug 2017, 09:30

Kadangi esu viena iš tų, kri kenčia nuo magnio trūkumo, norėčiau išbandyti šią naujieną apie kurią pirmą kartą girdžiu. Kadangi vitaminus jau visai apleidau, o kai vartodavau, dažniausiai pamiršdavau juos išgerti, tad naudos jokios nepajausdavau. Šiuo metu nevartoju magnio papildų, tad mielai išbandyčiau šį būdą aprūpinti savo organizmą magniu. Ir savaitės pabaigoje esu pasiryžusi pateikti nišsamų reportažą. 😀

Mamkyte Mamkyte 17. Aug 2017, 09:29

Nors po nėštumo praėjo nemažai laiko, bet vis dar gana dažnai kamuoja nėštumo periodui būdingas "neramių kojų sindromas", kas yra vienas iš magnio trūkumo požymių. Taip pat karts nuo karto trūkčioja akie vokas. Labai būtų įdomu išbandyti šį produktą, nes niekada neteko vartoti jokio papildo tokiu pavidalu. Šiuo metu nevartoju jokių magnio papildų, nors pagal minėtas problemytes jaučiu poreikį ir planuoju tai daryti.
Gavusi testuoti šį produktą, būtinai pasidalinsiu išsamiomis savo įžvalgomis apie produktą, bei kokybiškomis nuotraukomis. 😀