IR MAMA PRADĖJO LANKYTI BŪRELĮ…

IR MAMA PRADĖJO LANKYTI BŪRELĮ…

11. Sep 2015, 15:22 jaldija jaldija

Taip Airidas apibūdina naują mamos užsiėmimą.
Mama pagaliau nusprendė, kad ir jai reikalingos treniruotės. Kaipgi čia taip, vaikai keliauja iš vienų būrelių į kitus, o aš juk visada sakau, noriu su jais žengti koja kojon :-) Tad nuo rugsėjo žingsnis toks, kad pradėjau lankyti kalanetikos treniruotes.

Kas gi ta kalanetika? Tai plastinė gimnastika, sudaryta iš baleto ir jogos elementų, o paprasčiau tai tiesiog mankšta, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas tempimo pratimams. Treniruojami gilieji raumenys. .Atrodo nereikia daryti jokių staigių judesių, viskas daroma lėtai grojant tyliai muzikai, bet po valandą trunkančių užsiėmimų jaučiasi gerokas nuovargis.

Kokią naudą duoda šie užsiėmimai.
Visų pirma, tai kažkas naujo mano kasdienybėje, persitvarkiau savo dienotvarkę, neatsiranda rutinos, jaučiamas šioks toks tempas. Žodžiu neleidžia man sutingti :-) Treniruotės du kartus savaitėje, tad reikia suderinti savo ir vaikų dienotvarkes, ir visus kitus darbus.
Antra tai naudinga sveikatai , ir be abejo figūrai.
Sakoma, kad viena valanda šių treniruočių prilygsta, net 24 valandom aerobikos treniruočių. Kokie pokyčiai atsiras figūroje bus matyti palankius bent mėnesį.
Esu labai patenkinta šiuo savo pasirinkimu, ir dar labai džiaugiuosi, kad sulaukiu didelio palaikymo iš savo vaikų ir vyro.


Krisliukas Krisliukas 12. Sep 2015, 20:56

Labai geras pasirinkimas, man nerealiai patinka kalanetika 😉

floryte floryte 12. Sep 2015, 09:26

Šaunus užsiėmimas👍

Liucyte Liucyte 12. Sep 2015, 07:56

Kaip įdomu, dar neteko girdėti apie kalanetiką, bet skamba viliojamai! 👍

jaldija jaldija 11. Sep 2015, 23:22

Ačiū, Egle, kad pataisėte titulinę nuotrauką, nes pasirinkimas mano buvo labai nevykęs 😀

Aciu, Gintare. Tik jaunėju ir jaunėju 😉

va is kur musu Egluzes jaunatviskumas👍🌷
Jolanta, sveikinu su "bureliu", ai, kaip ir as noreciau, bet neturiu laiko...ai, gal atrasciau to laiko, turbut dar mazai noriu ...

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 11. Sep 2015, 19:29

OI koks superinis "būrelis" 😀 Na kad jau prakalbome apie kalanetiką, tai galiu "pasireklamuoti" šiek tiek - vedu kalanetikos treniruotes ir šis mano hobis man teikia didžiulį malonumą: https://www.facebook.com/kalanetikalazdynuose?ref=hl
Jolanta, tikiu kad ne tik sustiprinsite raumenis, bet ir pagerės savijauta 😀