Irmos blogas: apsilankymas EKO LOGIKA  parodoje

Irmos blogas: apsilankymas EKO LOGIKA parodoje

22. Nov 2015, 15:40 irmantaite irmantaite
Šį savaitgalį vyko Eko LOGIKA 2015. II ekologiškų prekių ir paslaugų namams paroda-forumas. Lankiausi pirmoje parodoje, tad pasitaikius galimybei apsilankiau ir šiemetinėje. Gal kažko per daug tikėjausi iš tos parodos, nes šiais metais ji manęs per daug nesužavėjo.  Pati paroda buvo nedidelė. Dar nesuprantu ką bendro su ekologija turi tos  masažo kėdės. Jos keliauja iš parodos į parodą. Tiek Pelenės parodoje, tiek Baltmedika, gal būt dar keliose jas mačiau. Arba tie daržovių pjaustymo aparatų pardavėjai. Na jų pilna irgi beveik visose parodose su ta pačia produkcija :) Tikėjausi kad bus daugiau natūralios kosmetikos gamintojų, nes jų Lietuvoje tikrai nemažai. Norėjosi pažiūrėti kompanijos Ambroozija  naujus produktus iš arčiau (kurie taip išgirti blogerių tinklalapiuose), o pasirodo ne viską atsivežė :) Na ir t.t.
Parodoje man atradimas buvo kosmetika su stručio taukais (www.sveikasgrozis.lt). Pasirodo patartina naudoti stručio taukus strijų prevencijai nėštumo metu.
Nors Eko logika paroda buvo maža, bet gal būt kažkas atrado begalę naujienų? Visiems juk ir neįtiksi :)
Dar parodoje veikė  filmų kampelis, kuriame - su aplinkosauga, atsakingu vartojimu susiję filmai. Ir žinoma dar buvo didelė didelė JURTA. Ją galima buvo apžiūrėti tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus. Rašo kad tai bene pigiausias ir ekonomiškiausias būstas. Gamybos, statybos ir išlaikymo kaštai maži. Tad gal kam naujų namų reikia? :)
Bet man daugiausiai laiko norėjosi praleisti specialiai vaikams skirtoje erdvėje. Joje buvo galima ne tik pasivaikščioti po skirtingus mini kambarius, bet ir vaikams atrasti paslėptus eko lobius. Labai smagus užsiėmimas mažiesiems parodos lankytojams. Iš šios vaikų erdvės ir visos nuotraukos ir begalė idėjų žaislų gamybai iš kartono.
Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 23. Nov 2015, 08:15

O, kaip gaila, kad pražiopsojau tokią parodą...